Sport

Ioan Andone deplânge situația lui Dinamo: ”Retrogradarea ar fi o tragedie!” Atac dur la adresa jucătorilor

Ioan Andone îi face praf pe jucătorii lui Mircea Rednic. Legenda dinamovistă nu înțelege cum fotbaliștii din Ștefan cel Mare nu realizează că joacă la unul dintre cele mai importante cluburi din România.
07.12.2021 | 19:58
Ioan Andone deplange situatia lui Dinamo Retrogradarea ar fi o tragedie Atac dur la adresa jucatorilor
Ioan Andone a fost dorit la Dinamo ca antrenor secund al lui Mircea Rednic. Sursă foto: replicahd.ro
ADVERTISEMENT

Pentru Dinamo sfârșitul acestui an va fi cel mai trist din întreaga istorie. În funcție de rezultatele pe care le va înregistra în ultimele trei meciuri din 2021 poate urca cel mult până pe locul 13.

Trupa lui Mircea Rednic ar putea încheia anul ”în genunchi”, pe ultima poziție a clasamentului, dacă își va continua seria evoluțiilor mediocre, iar Academica Clinceni obține cel puțin o victorie.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone, trist să vadă cum echipa la care a scris istorie se chinuie în Liga 1

Ca jucător și antrenor Ioan Andone a cucerit nu mai puțin de 10 trofee, ceea ce îl plasează în galeria legendelor clubului din Ștefan cel Mare.

Fostul apărător din perioada de glorie a roș-albilor, nu poate să înțeleagă cum actualii jucători de la Dinamo nu realizează că joacă la al doilea cel mai galonat club de fotbal din România.

ADVERTISEMENT

”Eu nu înţeleg cum fotbaliştii nu au deloc orgoliul că joacă pentru Dinamo. Cred că cei mai mulţi dintre ei sunt mulţumiţi doar că au ajuns în Ştefan cel Mare şi gata.

Sunt cu salariul la zi, nu au probleme, nu ştiu de ce se mişcă aşa cum se mişcă. Dacă dinamoviştii continuă aşa, nu îi văd în regulă, nu îi văd bine deloc. La tradiţia lor, pentru Dinamo retrogradarea ar fi o tragedie”, a declarat Ioan Andone pentru Adevărul.ro.

ADVERTISEMENT

Trupa din Ștefan cel Mare nu a mai câștigat de 15 etape în Casa Pariurilor Liga 1 și bifează astfel, cea mai mare contraperformanță din istoria, cel puțin recentă, a clubului.

Eșecul cu Academica Clinceni i-ar putea costa mult pe dinamoviști

Ioan Andone urmărește îndeaproape evoluțiile ”câinilor” din campionat și s-a declarat profund dezamăgit de atitudinea pe care au arătat-o jucătorii lui Mircea Rednic în ultimul eșec, 0-1 cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al trupei din Ștefan cel Mare consideră că înfrângerea din partida cu ilfovenii va cântări extrem de mult în balanța clasamentului final.

”Situaţia este foarte grea. Nu mă aşteptam deloc să nu câştige cu Clinceni, o echipă unde sunt scandaluri, fără stabilitate şi fără victorie până acum. Au fost prea multe ocazii care nu s-au fructificat”, a comentat Ioan Andone.

Până la sfârșitul acestui an Dinamo va mai întâlni echipele Chindia Târgoviște și Farul Constanța, pe teren propriu, respectiv pe CS Mioveni în deplasare.

ADVERTISEMENT