Sport

Ioan Andone îl face praf pe Colțescu după ce i-a anulat golul lui Coman: ”Cum să te uiți de patru ori la televizor și să dai fault?”

Ioan Andone este de părere că Sebastian Colțescu a greșit când a anulat golul lui Florinel Coman în meciul CFR Cluj - FCSB 1-1.
12.12.2023 | 17:47
Ioan Andone il face praf pe Coltescu dupa ce ia anulat golul lui Coman Cum sa te uiti de patru ori la televizor si sa dai fault
Ioan Andone este de părere că Sebastian Colțescu a greșit când a anulat golul lui Florinel Coman în meciul CFR Cluj - FCSB 1-1. Sursă foto: Flaviu BUBOI/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Jucătorul ”roș-albaștrilor” a marcat un gol superb cu un șut de la 25 de metri, dar reușita sa a fost anulată de ”centralul” Sebastian Colțescu la intervenția arbitrului VAR George Găman pentru un fault premergător făcut de Valentin Crețu asupra lui Philip Otele.

Golul anulat lui Coman de Colțescu l-a scos din sărite pe Ioan Andone

Fostul mare jucător și antrenor dinamovist Ioan Andone l-a criticat vehement pe Colțescu pentru decizia de a anula golul lui Florinel Coman, fiind de părere că Vali Crețu nu a comis fault la intrarea asupra lui Otele.

ADVERTISEMENT

”În opinia mea, nu. Am auzit opinii, m-am tot uitat și nu ai cum să dai fault acolo. Eu zic că jucătorul CFR-ului a alunecat, nu a fost fault. Crețu a continuat fără probleme faza. Cum să te uiți de patru ori la televizor și să dai fault?

Cum să dai fault? Ăsta nu mai e fotbal. Nici eu nu simpatizez cu ei (n.r. – cu FCSB), dar nu a fost fault. Cum să dai fault acolo și apoi te duci să arbitrezi și în Europa. Cum să dai fault? Domne, totul a fost corect. El a mai jucat și fotbal”, a declarat Andone, la Liga Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Dinu și Cârțu, de partea FCSB-ului la această fază

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a precizat la FANATIK SUPERLIGA că fostul arbitru Alexandru Tudor i-a explicat faptul că Sebastian Colțescu și George Găman nu ar fi trebuit să întoarcă faza și să anuleze golul lui Florinel Coman.

Fostul internațional Cornel Dinu este convins că s-a produs o greșeală mare în defavoarea ”roș-albaștrilor”. Fostul selecționer al României a precizat la FANATIK SUPERLIGA că VAR-ul nu a fost creat pentru a întoarce jocul cu mai multe faze înapoi, mai ales că ”centralul” nu fluierase fault.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Dinu își pune semne de întrebare și la intrarea lui Valentin Crețu asupra lui Philip Otele. Lumea fotbalului din România a fost împărțită în două după intervenția fundașului dreapta de la FCSB care în cele din urmă a fost sancționată cu fault.

Nici fosta glorie a Craiovei Maxima, Sorin Cârțu, nu este de acord cu decizia luată de Sebastian Colțescu la derby-ul CFR Cluj – FCSB. El a explicat la FANATIK SUPERLIGA de ce golul lui Coman nu trebuia anulat.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a lansat o ipoteză suspicioasă după faza controversată petrecută în a doua repriză a derby-ului CFR Cluj – FCSB, scor 1-1. La emisiunea ”MAX Profețiile lui Mitică”, el s-a arătat convins că totul reprezintă o conspirație împotriva lui Gigi Becali și a FCSB-ului în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT
1,29 este cota BETANO pentru pronosticul „șansă dublă: 12” la meciul FCSB - Hermannstadt