Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ioan Andone nu crede în varianta Bogdan Lobonț la FCSB: „E un tip orgolios!”. Video Exclusiv

Bogdan Lobonț este unul dintre antrenorii care putea să o conducă pe FCSB în play-off. Ioan Andone nu crede însă că această variantă e plauzibilă.
14.03.2023 | 12:09
Ioan Andone nu crede in varianta Bogdan Lobont la FCSB E un tip orgolios Video Exclusiv
Ioan Andone nu crede în varianta Bogdan Lobonț la FCSB „E un tip orgolios!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Bogdan Lobonț este o variantă pentru banca tehnică a FCSB-ului. În cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Ioan Andone a vorbit despre posibilitatea ca „Pisica” să lucreze cu Gigi Becali.

Bogdan Lobonț antrenor la FCSB? Ioan Andone a dat verdictul:

Ajuns la 45 de ani, fostul mare internațional Bogdan Lobonț activează din 2018 ca antrenor. El are în CV doar două echipe până acum, Universitatea Cluj și naționala sub 20 de ani a României. Ioan Andone nu crede însă că „Lobby” va putea fi „slujitorul” antrenorului de la Palat.

ADVERTISEMENT

„Nu. Nu. Mai am cunoștințe în Cipru, mai cunosc agenți, președinți, dar nu am auzit de Charalambous. Ei trebuie să caute soluții, că nu pot sta așa la nesfârșit. Dar cine acceptă să vină din străinătate?

Că antrenamentele cred că tot Pintilii o să le conducă. Toți românii se feresc? Sunt o grămadă de antrenori liberi. Nu sunt de pretențiile lor? Nu găsesc românul care să colaboreze cu Pintilii?

ADVERTISEMENT

(n.r. – de varianta Lobonț) Lobby poate să fie o variantă. Lobby a antrenat doar la U20 și la U Cluj. (n.r. – s-ar putea înțelege cu Gigi?) Eu cred că da. Eu cred că trebuie să se înțeleagă cu Mihai Pintilii.

Nu știu, asta nu știu. (n.r. – ar accepta să fie sub Pintilii?) Asta nu cred. Are orgoliul lui. E jucător de națională. A jucat la Ajax, la Roma. Deci nu cred. Nu cred. La cum îl cunosc eu, poate s-a schimbat.

ADVERTISEMENT

Îl cunosc de când avea 5 ani că a crescut la Hunedoara. Dar știu că e un tip orgolios. Nu cred. Cu Gigi nu cred că ar fi o problemă, e un băiat deștept”, a declarat Ioan Anone, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Până să numească oficial un antrenor principal, FCSB a aflat cum și când va debuta în play-off-ul din SuperLiga, sezonul 2022-2023. Sâmbătă, 18 martie, de la ora 20:00, vicecampioana en-titre va primi vizta Universității Craiova, o formație pe care n-a învins-o deloc în sezonul regulat (1-2 și 1-1).

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT