Sport

Ioan Andone, sfaturi pentru Adrian Mutu care a vorbit despre plecarea de la CFR Cluj: „Așa este normal”. Ce ar face dacă ar fi în locul „Briliantului”

Ioan Andone i-a dat sfaturi lui Adrian Mutu. Antrenorul lui CFR Cluj a vorbit despre demisie după înfrângerea cu Corvinul Hunedoara, scor 0-4.
03.04.2024 | 13:30
Ioan Andone sfaturi pentru Adrian Mutu care a vorbit despre plecarea de la CFR Cluj Asa este normal Ce ar face daca ar fi in locul Briliantului
Ioan Andone a venit cu sfaturi pentru Adrian Mutu. Antrenorul se gândește la plecare după eșecul cu Corvinul. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Ioan Andone a fost prezent la meciul Corvinul Hunedoara – CFR Cluj, scor 4-0, în sferturile Cupei României Betano. „Fălcosul” a vorbit despre situația tensionată din vestiarul vișiniilor. Adrian Mutu, extrem de dezamăgit, nu exclude o plecare din Gruia după eliminarea din „competiția surprizelor”.

Ioan Andone, sfaturi pentru Adrian Mutu care a vorbit despre plecarea de la CFR Cluj: „Așa este normal”

CFR Cluj a ajuns la 3 meciuri consecutive fără victorie. După meciurile cu Universitatea Craiova (1-2) și Sepsi (1-1) din campionat, „feroviarii” au pierdut categoric cu Corvinul Hunedoara, scor 0-4, și au fost eliminați din Cupa României Betano.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a apărut resemnat la finalul meciului. Fostul atacant al naționalei a anunțat că va lua o decizie în ceea ce privește viitorul său în Gruia în cursul zilei de miercuri.

Ioan Andone, fost antrenor la CFR Cluj, îl sfătuiește pe „Briliant” să nu plece de pe banca tehnică. „Eu l-aș sfătui să rămână! Eu spun că trebuie să rămână și să schimbe atitudinea jucătorilor, că are jucători foarte interesanți.

ADVERTISEMENT

El știe cel mai bine… ce simte el, cum simte jucătorii și cum controlează vestiarul. Dacă aș fi în locul lui nu aș pleca. Îi trebuie două sau trei transferuri, dar lotul este bun”, a declarat Ioan Andone, potrivit Digi Sport.

Ce ar face Ioan Andone dacă ar fi în locul lui Adrian Mutu: „Aș rămâne să îndrept lucrurile”

Corvinul Hunedoara a fost protagonista uneia dintre cele mai mari surprize ale sezonului în Cupa României Betano. Jucătorii lui Florin Maxim au avut o prestație excelentă pe teren propriu în sferturile de finală cu CFR Cluj, scor 4-0.

ADVERTISEMENT

În ciuda scandalului-monstru din Gruia, Ioan Andone ar rămâne la CFR Cluj, dacă ar fi în locul lui Adrian Mutu. „Eu nu mi-aș da demisia și aș rămâne acolo să îndrept lucrurile.

Așa este normal. Corvinul i-a bătut la toate capitolele și asta nu este normal pentru o echipă care a câștigat de atâtea ori titlul în ultimii ani”, a mai spus Ioan Andone.

ADVERTISEMENT

Ultima oară când Adrian Mutu a pierdut drastic un meci din postura de antrenor s-a întâmplat pe 6 mai 2023. „Briliantul” a fost pe banca Rapidului la eșecul cu Farul, scor 2-7, în etapa a 7-a a play-off-ului SuperLigii

ADVERTISEMENT