Sport

Ioan Ovidiu Sabău s-a simțit jignit de Dan Șucu: „Nu se poate așa ceva! Te face să te simți foarte prost”

Ioan Ovidiu Sabău i-a dat o replică dură lui Dan Șucu, după ultimul comunicat dat de patronul Rapidului, care l-a vizat atât pe antrenorul lui U Cluj, cât și pe Dan Nistor.
24.02.2024 | 20:40
Ioan Ovidiu Sabau sa simtit jignit de Dan Sucu Nu se poate asa ceva Te face sa te simti foarte prost
Ioan Ovidiu Sabău s-a simțit jignit de Dan Șucu: „Nu se poate așa ceva! Te face să te simți foarte prost” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău nu i-a rămas dator lui Dan Șucu, care a pus la îndoială corectitudinea lui Dan Nistor, care a ratat un penalty în U Cluj – FCSB 0-0.

Ioan Ovidiu Sabău, răspuns dur pentru Dan Șucu: „Cum poți să te simți când auzi așa ceva?”

Ioan Ovidiu Sabău se pregătește pentru meciul Sepsi – U Cluj, programat duminică, 25 februarie, de la ora 14:00. Antrenorul „șepcilor roșii” n-a uitat însă de Dan Șucu, cel care a făcut „ravagii” în urma comunicatului emis după etapa a 26-a din SuperLiga, când FCSB a remizat nul pe Cluj Arena, iar Rapid a învins-o pe Hermannstadt cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu a insinuat că Dan Nistor ar fi putut rata premeditat penalty-ul din partida cu FCSB, ca răspuns la declarațiile lui Gigi Becali. Patronul liderului din SuperLiga n-a fost prea convins de opoziția pe care a întâmpinat-o Rapid la meciul cu Hermannstadt și nu își pune speranțe prea mari etapa viitoare, când giuleștenii primesc vizita celor de la UTA Arad.

(n.r. despre cum a reacționat Dan Nistor) Cum poți să reacționezi când ți-ai clădit o carieră pe muncă, multe sacrificii și la 35 de ani să auzi așa ceva? Cum ne-am simți fiecare dacă s-ar spune lucruri neadevărate despre noi?

ADVERTISEMENT

(n.r. – dacă s-a simțit jignit și Ioan Ovidiu Sabău) Sigur că da. Eu am 200% încredere în Nistor. Știu cine e, cum este ca om. Nu se pune problema să ne gândim la așa ceva! Nu întâmplător a ajuns cel mai bun jucător al turului. Cum poți să-ți câștigi altfel încrederea decât prin asemenea evoluții?

Nu se poate așa ceva. Este o declarație care lasă loc de interpretări și care, repet, te face să te simți foarte prost”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

„Să fim atenți când facem astfel de declarații”

Ioan Ovidiu Sabău nu e singurul membru al Generației de Aur care nu e de acord cu declarațiile lui Dan Șucu. Antrenorul lui U Cluj a încercat totuși să îi găsească o scuză acționarului majoritar din Giulești.

„Cred că se pricepe, a investit foarte mult în fotbal din ce văd, dar când faci aceste afirmații trebuie să fii foarte atent. Este o chestiune sensibilă pentru că șifonezi imaginea unui om care a fost cel mai bun jucător al turului.

ADVERTISEMENT

Un om care și-a câștigat respectul și aprecierea oamenilor care se uită la fotbal, prin implicare totală și realizări personale.

Trebuie să fim atenți când facem astfel de declarații. O pun pe seama lipsei de experiență, a neatenției. Totuși, este un om echilibrat. Personal, cred ca nu ar fi trebuit să facă o asemenea declarație, care poate fi interpretată greșit”, a conchis „Moțul”.

ADVERTISEMENT