Life

Ioana Ginghină, apariție de senzație pe Instagram. Cât de bine arată în costum de baie la 43 de ani

Ioana Ginghină a avut o apariție de senzație pe Instagram. Vedeți mai jos cât de bine arată în costum de baie la 43 de ani
05.09.2021 | 16:31
Ioana Ginghina aparitie de senzatie pe Instagram Cat de bine arata in costum de baie la 43 de ani
Ioana Ginghină, apariție de senzație pe Instagram. Cât de bine arată în costum de baie la 43 de ani Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Actrița este foarte activă pe rețelele de socializare. De data aceasta, ea și-a surprins fanii cu o fotografie în care apare în costum de baie.

Ioana Ginghină are 43 de ani și este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Ea este și mama unei fetițe de 13 ani.

ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină, apariție de senzație pe Instagram. Cât de bine arată în costum de baie la 43 de ani

Cu toate acestea, vedeta își păstrează vitalitatea și are o formă fizică de invidiat. Astfel, ea nu a ezitat să distribuie o imagine în care își arată formele.

Ioana Ginghină
Ioana Ginghină, în costum de baie, în curtea casei sale
Sursa foto: Instagram

Alături de imaginea de mai sus, actrița le-a mărturisit fanilor că vremea frumoasă i-a permis să se bronzeze. Ea a mai adăugat și că are alte planuri pentru orele următoare.

ADVERTISEMENT

„Ieri (n.r.- sâmbătă) a fost cald și mult soare.  Chiar am făcut puțină plajă în curte. Azi (n.r. -duminică) credeți că va fi la fel de cald? Nu de alta, dar vreau să coc vinetele pentru iarnă,” a scris ea pe Instagram.

„Deci, ce zice vremea? E de stat la grătar și copt 10 kilograme de vinete?”, i-a întrebat pe internauți.

ADVERTISEMENT

Reacțiile acestora nu au întârziat să apară, oamenii au complimentat-o pentru felul în care arată. La sfârșitul acestei luni, pe 21 septembrie, Ioana Ginghină va împlini 44 de ani. Cu toate acestea, ea se menține în formă printr-un stil de viață echilibrat.

Vedeta le împărtășește celor ce îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare multe secrete pentru un corp și o minte sănătoasă și deține și un blog. Acolo distribuie diete pentru detoxifierea organismului sau diverse tratamente cosmetice pentru față sau păr.

ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină este pregătită pentru a treia căsnicie

Actrița a fost căsătorită de două ori până acum. Ultima căsnicie, cu Alexandru Papadopol, s-a încheiat în urmă cu doi ani.

Șapte luni mai târziu, Ioana a reușit să-și refacă viața. Aceasta a recunoscut că are o relație cu Cristi Pitulice, alături de care se simte fericită și împlinită. Cei doi s-au mutat împreună și iau în considerare să-și unească destinele oficial.

Actrița a declarat că se gândesc serios la căsătorie. Ea a mai precizat că evenimentul va fi unul discret și le vor fi aproape doar prietenii apropiați și rudele.

ADVERTISEMENT
Tags: