Life

Ioana Ignat, supărată de plecarea iubitului său, Sebastian Dobrincu, la Survivor România 2023: „Nu-mi surâde ideea!”

Sebastian Dobrincu a acceptat provocarea Survivor și pleacă în Republica Dominicană în 2023, dar iubita lui, Ioana Ignat, nu e încântată.
19.12.2022 | 13:13
Ioana Ignat suparata de plecarea iubitului sau Sebastian Dobrincu la Survivor Romania 2023 Numi surade ideea
Participarea lui Sebastian Dobrincu la Survivor România 2023 nu o încântă pe Ioana Ignat. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Ignat îl susține pe Sebastian Dobrincu, dar nu este încântată că acesta va petrece câteva luni bune departe de ea pentru a participa la Survivor România 2023.

Ioana Ignat nu este încântată de participarea lui Sebastian Dobrincu la Survivor România 2023

Pro TV a anunțat cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor România 2023, iar printre cei care vor pleca în Republica Dominicană se numără și Sebastian Dobrincu.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Imperiul Leilor este sigur că se va descurca și va face față concursului de supraviețuire. Mai mult, deja știe ce va face cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Ioana Ignat, iubita lui, îl susține, dar nu este încântată că va sta atât de mult plecat departe de casă. În emisiunea Vorbește lumea, solista a dezvăluit că încă nu s-a obișnuit cu ideea.

ADVERTISEMENT

„Nu îmi surâde ideea încă. Că o să fie plecat atâta timp, șase luni e destul de mult. Dar îl susțin în tot ceea ce face. Am încredere în abilitățile lui fizice, psihice”, a spus Ioana Ignat la Pro TV.

Cât despre ideea de a merge în vizită, dacă acest lucru ar fi posibil, Ioana Ignat a afirmat că nu ar suporta să-l vadă supus condițiilor grele din junglă pe Sebastian Dobrincu.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă aș putea. Și să fiu așa de aproape, să-l văd cum se chinuie, sigur nu aș putea, dar pentru mine el este un câștigător.

Mi se pare super curajos să zici da la o provocare de genul ăsta și îl susțin. O să mă acomodez, în șase luni…”, a adăugat Ioana Ignat.

ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu merge de sărbători acasă la familia iubitei

Înainte de a pleca la Survivor România 2023, Sebastian Dobrincu se bucură de compania celor dragi. Ioana Ignat a dezvăluit că de sărbători vor merge împreună la familia ei.

„S-ar putea să mergem la Botoșani vreo 2-3 zile, apoi ne întoarcem și vedem ce facem. Îmi place cu mulți oameni (n.r să petreacă sărbătorile), să fie distracție, muzică, mâncare, petrecere adevărată.

Nu prea sunt în centrul atenției când merg acasă, suntem foarte mulți. Suntem 6 copii, părinții noștri au și ei mulți frați, avem verișori. Toată lumea se distrează, facem glume, nu e unul principal. Dar dacă vine Sebi, poate o să fie el”, a dezvăluit Ioana Ignat.

În plus, Sebastian Dobrincu este răsfățat culinar de iubita lui, care a ținut să precizeze că știe să gătească foarte bine. S-a lăudat că sarmalele îi ies delicioase, însă juratul de la Imperiul Leilor a transmis că el nu a apucat să le guste. În schimb, a dat nota 11 ardeilor umpluți pregătiți de Ioana Ignat.

„Știu să gătesc profesionist. Știu să fac multe mâncăruri, foarte gustoase, tot felul. Ieri am gătit pui cu mozzarella și legume la cuptor.

Știu să fac și sarmale, am făcut de vreo 2 ori. I-am făcut ardei umpluți lui. Nu i-am făcut sarmale. Am făcut special pentru el atunci”, a adăugat Ioana Ignat.

ADVERTISEMENT