Life

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat înainte de Crăciun. Unde petrec cei doi sărbătorile și Revelionul

Dragostea plutește în aer înainte de Crăciun. Ioana și Ilie Năstase au decis să dea uitării problemele dintre ei și să se împace, chiar în Ajun.
24.12.2022 | 15:24
Ioana si Ilie Nastase sau impacat inainte de Craciun Unde petrec cei doi sarbatorile si Revelionul
Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat înainte de Crăciun. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Relația dintre Ioana și Ilie Năstase a fost una destul de controversată. Dacă la început, certurile erau destul de rare, iată că în ultima perioadă, tensiunile s-au adâncit între cei doi.

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat înainte de Crăciun

Și-au aruncat cuvinte grele unul la adresa celuilalt, dar iată că înainte de Crăciun, cei doi au decis să dea uitării scandalurile din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Cel mai recent scandal a fost cel în care Ilie Năstase a acuzat-o pe Ioana că ar fi plecat de acasă cu două milioane de euro. Ulterior, marele sportiv spunea că nu el ar fi făcut declarația respectivă.

Se pare însă că disputele celor doi nu mai contează de sărbători. Ioana Năstase a dezvăluit că ea și Ilie Năstase au decis să o dea la pace înainte de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, cei doi urmează să plece la Poiana Brașov de Crăciun, unde vor rămâne până la Revelion. Ulterior, cuplul se va întoarce în Capitală.

Ioana Năstase le-a mai dezvăluit celor de la spynews.ro că biletele pentru Poiana Brașov au fost cumpărate din timp, drept urmare, ea și Ilie Năstase, alături de copii vor petrece sărbătorile împreună.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mai spus și că pentru ea, Crăciunul este despre iertare, liniște și pace, așa că își dorește niște sărbători cât se poate de frumoase, alături de cei dragi.

Vacanța cuplului se va termin ade abia pe 3 ianuarie, a mai adăugat aceasta.

”Voi pleca către Poiana Brașov. Au fost biletele luate din timp. Voi merge cu copiii, cu Ilie. Suntem în familie, îți dai seama că eu acum de sărbători nu pot să-l las sau doamne ferește.

ADVERTISEMENT

Eu mereu de sărbători am încercat să fie pace, liniște, că așa e frumos. De Revelion vom fi tot acolo, plecăm de astăzi și probabil ne vom întoarce pe 2-3 ianuarie”, a dezvăluit Ioana Simion, pentru spynews.ro.

Ce planuri au Ioana și Ilie Năstase în 2023

Totodată, aceasta a mai vorbit și despre planurile pe care le ar pentru noul an. În timp ce Ioana Simion știe ce își dorește, iată că despre Ilie Năstase, aceasta nu știe prea multe.

Pe de altă parte, cei doi au totuși un vis comun: liniștea. Și rămâne de văzut dacă aceasta va putea să reziste și în anul ce urmează, având în vedere că relația celor doi este una cât se poate de acidă.

”Eu am planuri pentru anul viitor, Ilie nu știu ce planuri are, el preferă mai mult să fie liniștit.

Eu am planuri legat de han, e visul meu și încerc să-l duc la bun sfârșit”, a mai adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT