Life

Ioana Simion, ieșire nervoasă în public. Cum a fost surprinsă soția lui Ilie Năstase

Ioana Simion a avut o ieșire nervoasă în public, chiar de ziua partenerului său de viață. Iată cum a fost surprinsă soția lui Ilie Năstase la un eveniment.
19.07.2022 | 14:23
Ioana Simion iesire nervoasa in public Cum a fost surprinsa sotia lui Ilie Nastase
Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, a avut o ieșire nervoasă în public. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Simion a avut o ieșire nervoasă în public după ce un tânăr a pretins că este fiul lui Ilie Năstase. Bruneta nu s-a mai putut abține și a cerut explicații.

Ioana Simion a avut o ieșire nervoasă în public

Soția fostului jucător de tenis a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată la evenimentul unde a fost sărbătorită ziua de naștere a lui Ilie Năstase, care a împlinit astăzi vârsta de 76 de ani. 

ADVERTISEMENT

Ioana Simion a avut o ieșire nervoasă după ce un tânăr s-a dat drept fiul fostului tenismen. Bruneta nu a mai ținut cont de nimic și i-a cerut explicații tânărului respectiv.

Prezența tânărului a deranjat-o foarte tare pe soția lui Ilie Năstase. Ioana este de părere că cel care a pretins că este fiul fostului tenismen vrea să profite de pe urma acestuia.

ADVERTISEMENT

Bruneta l-a întrebat pe soțul ei dacă acest tânăr este, într-adevăr, fiul său și că ea se va retrage dacă este adevărat ce spune.

“Două persoane au apărut peste noapte. Acest domn, Cezar Florea, a apărut peste noapte. Dragul meu, eu vorbesc cu tine, să vină aceste două persoane care mai devreme erau aici.

ADVERTISEMENT

De unde au apărut în viața ta? Acel domn cum a apărut și spune că este fiul tău, îl cheamă cumva Năstase? Este fiul tău? Vreau să știu.

Dacă îl cheamă domnul Năstase, atunci eu mă retrag. Îți urez o viață frumoasă.”, a spus Ioana Năstase, surprinsă de spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Ioana Simion are de gând să meargă la Poliție și să depună o plângere împotriva tânărului care a enervat-o cumplit.

Ilie Năstase, acuzații dure din partea fiicei sale adoptive, Charlotte

Zilele trecute, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, Charlotte, a lansat acuzații dure la adresa tatălui său, despre care spune că nu l-a văzut de 14 ani, de când avea 18 ani.

Charlotte a dezvăluit, în carul unui interviu, că fostul tenismen nu îi mai răspunde la telefon. Tânăra nu are niciun fel de relație cu acesta.

“Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare.”, a declarat tânăra pentru ziare.com.

Charlotte a mai spus că motivul pentru care și-a făcut cont pe OnlyFans, celebra platformă destinată adulților, ar fi o discuție pe care a avut-o cu Ilie Năstase, la un moment dat.

Tatăl său i-ar fi spus tinerei să facă orice pentru a câștiga mai mulți bani.

“Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte.”, a adăugat ea.

Totodată, Charlotte a mai spus că se gândea de ceva timp să-și facă cont pe această platformă.

ADVERTISEMENT
Tags: