Life

Ioana Tufaru măcelărește vedetele care s-au dat prietene cu Rona Hartner: „Mi-a spus doamna Stela Enache”

Ioana Tufaru a participat la înmormântarea artistei Rona Hartner și a dat de pământ cu marii absenți de la ultimul drum al cântăreței.
01.12.2023 | 18:00
Ioana Tufaru macelareste vedetele care sau dat prietene cu Rona Hartner Mia spus doamna Stela Enache
Ioana Tufaru, dezamăgită de absențele de la înmormântarea regretatei Rona Hartner. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru a plecat cu un gust amar de la înmormântarea vedetei Rona Hartner, unde a mers să își ia rămas bun de la ea în calitate de admiratoare față de tot ce a făcut pentru lumea artistică. Fata regretatei Anda Călugăreanu a remarcat un lucru pe care l-au observat, de altfel, toți. Și anume,  Rona nu s-a bucurat de prezența colegilor de breaslă care au plâns-o prin presă pe ultimul ei drum.

Ioana Tufaru, dezamăgită de artiștii care o plângeau la TV pe Rona Hartner, cei care n-au fost prezenți la înmormântare

Ioana Tufaru și Aurel Pădureanu au fost singurele nume ”sonore” prezente la înmormântarea Ronei Hartner. În mod de-a dreptul surprinzător, deși o parte din artiști au avut numai cuvinte de laudă la adresa actriței, printre care se numără Ozana Barabancea, cea care a plâns-o în direct la Prima TV în emisiunea lui Cristi Brancu, nu au ajuns la înmormântare.

ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru susține că e mare păcat că oamenii care se dădeau prietenii ei nu au fost în cel mai important moment, în primul rând ca sprijin moral pentru familie, alături de Rona Hartner. Nici Jo, nici Johny Romano și nici Ozana Barabancea nu au asistat la dureroasa despărțire. Una definitivă de Rona, petrecută azi, 1 decembrie 2023, la Cimitirul Bellu.

Ioana Tufaru a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, fix lângă mormântul unde Rona Hartner a fost îngropată alături de ceilalți membri ai familiei, printre care și tatăl ei, că Stela Enache a dorit să transmită, totuși, prin ea, un gând bun pentru vedetă.

ADVERTISEMENT

Fiica Andei Călugăreanu a mai zis că a văzut-o, în schimb, la priveghiul din România pe Liza Panait și a apreciat prezența ei. Liza Panait este cea la care Rona apela pentru a-i crea rochii pentru diferite ocazii. Cu creatoarea de modă a avut, de altfel, o relație foarte apropiată.

ioana tufaru
Ioana Tufaru a aprins o lumânare la mormântul Ronei Hartner

„Mă întreb și eu de ce nu au venit”

„Mă întreb și eu de ce nu au venit. Și mă doare lucrul ăsta, tocmai! Mă doare mai ales pentru faptul că așa o mare artistă nu a fost decorată de niciun președinte. Nu sunt eu în măsură să judec pe cineva. Mă doare că nu am văzut niciun artist.

ADVERTISEMENT

Doar de domnul Pădureanu am auzit că a venit. Am văzut-o ieri pe doamna Liza Panait, în rest, n-am văzut pe nimeni și îmi pare foarte rău de chestia asta. Ca o consolare, mi-a spus să transmit un gând bun doamna Stela Enache, prin mine. Mai mult de atât, ce pot să zic? Să o ierte Dumnezeu și să fie aproape de familia ei. Atâta pot să mai zic”, a declarat Ioana Tufaru, în exclusivitate pentru FANATIK.

Rona Hartner i-a lăsa pe toți în urmă pe 23 noiembrie, când a murit de cancer. Cântăreața s-a confruntat cu un cancer dur, pe care a reușit să îl învingă, la un moment dat. Din păcate, boala a revenit când îi era lumea mai dragă și speranțele mai vii ca niciodată. Rona a avut parte de un priveghi și în Franța, în Toulon, oraș unde s-a stabilit în ultimii ani de viață.

ADVERTISEMENT

Vedeta a suferit de un cancer la plămâni care s-a extins apoi la creier. În ultima lună a existenței sale, metastazele au revenit și au fost mai complicate ca niciodată. Asta deși spunea că vindecarea ei e certă, lucrurile s-au înrăutățit în ultimele săptămâni.

 

ADVERTISEMENT