Life

Liza Panait dezvăluie visul neîmplinit al cântăreței Rona Hartner: „A avut o viață de film”

Liza Panait este îndurerată după ce a aflat că Rona Hartner, buna ei prietenă, a murit. Ce plănuia să facă îndrăgita artistă?
23.11.2023 | 15:05
Liza Panait dezvaluie visul neimplinit al cantaretei Rona Hartner A avut o viata de film
Liza Panait, îndurerată de moartea prietenei sale, Rona Hartner. Foto: Kanal D/ Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Liza Panait a ținut legătura cu Rona Hartner până aproape în ultima clipă a vieții sale. Cele două aveau planuri mari împreună, artista fiind o adevărată sursă de inspirație pentru creatoarea de modă, ca o muză a ei.

Liza Panait, mesaj emoționant despre Rona Hartner. Ce vis n-a apucat să-și împlinească

Designerul vestimentar a oferit câteva declarații în exclusivitate pentru FANATIK, spunându-ne că Rona Hartner nu a prevestit nicio secundă ce se va întâmplat. La începutul lunii noiembrie, după cum Liza Panait ne-a mărturisit, au stat de vorbă și cântăreața a rugat-o să îi creeze o rochiță roșie, special pentru două spectacole pe care le avea antamate de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, lucrurile s-au agravat de la o zi la alta, de la o oră la alta, după ce cancerul a recidivat. Rona Hartner se făcuse mai bine după tratamentul pe care l-a urmat vara asta. Ba chiar, artista s-a reîntors pe scenă având câteva spectacole în Franța, țara unde s-a stabilit de ani buni.

„Suntem mai săraci fără Rona. E sus printre stele… Probabil că le cântă deja, le cântă îngerilor și îi încântă. Le povestește despre noi, cei care au iubit-o și au prețuit-o.

ADVERTISEMENT

Un artist complet, cânta, dansa, era actriță de film foarte bună. A avut o viață de film. Ea nu știa decât să râdă. Supărările le ținea departe. Să îi fie drumul lin printre Stele!

Rona, draga mea, campioana veseliei, munte de talent și inspirație pentru toți… Noi mai aveam atâta nevoie de tine, dar Dumnezeu este prea puternic și ne-a lăsat invidioși luându-te la El, să faci lumina de acolo mai frumoasă și mai strălucitoare. Dumnezeu să te aibă în paza Lui”, este mesajul transmis de Liza Panait, în urma veștii despre Rona Hartner, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Reacții la moartea cântăreței

Nu se cunosc deocamdată detaliile legate de înmormântarea regretatei cântărețe și mai ales când va avea loc. O serie de personalități cunoscute de publicul larg au reacționat la vestea morții Ronei Hartner. Unul dintre oamenii care a cunoscut-o și cu care vedeta a colaborat a declarat, pentru FANATIK, că Rona era omul care te ajuta la nevoie și sărea pentru cei din jur de fiecare dată, fără să clipească.

„Am avut o prietenie frumoasă. Trebuia să fie la nunta mea, dar atunci iar apăruse boala și am înțeles-o, n-a putut să ajungă. Am avut o prietenie frumoasă. Dacă aș fi avut o putere aș fi vindecat-o într-o clipă, fără să clipesc.

ADVERTISEMENT

Mă gândesc și la copila ei, vă dați seama… Fata avea nevoie la vârsta asta cel mai mult de ea. În economia lui Dumnezeu noi suntem prea mici să știm de ce se întâmplă asta. În plenitudinea puterii lui Dumnezeu noi nu știm nimic”, ne-a spus Daniel Trifu.

În mediul online, o serie de vedete au avut câteva cuvinte de spus în memoria Ronei Hartner. Ozana Barabancea, cea despre care Rona a spus că s-a interesat de starea ei în perioada în care urma tratamentul împotriva cancerului, a scris pe Instagram „Dumnezeu s-o ierte”, postând o imagine cu o cruce. „Rona, să rămână așa cum am stabilit atunci, la filmări: Lasă-i pe toți să plângă că ai plecat. Hai să zâmbim că ai trăit”, a scris și Dan Negru pe Instagram. 

 

 

ADVERTISEMENT