Sport

FRF, atacată dur pentru că nu l-a numit încă pe Ladislau Boloni: „Poate nu se pricep! Burleanu nu îl mai vrea pe Stoichiță”

Ion Crăciunescu a atacat dur Federația Română de Fotbal pentru că nu l-a numit încă pe Ladislau Boloni, gândindu-se că este vorba despre o nepricepere.
10.01.2022 | 19:27
FRF atacata dur pentru ca nu la numit inca pe Ladislau Boloni Poate nu se pricep Burleanu nu il mai vrea pe Stoichita
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru a spus și că Răzvan Burleanu, președintele FRF, nu îl mai dorește pe Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice, din cauza rezultatelor din ultimii ani.

Ion Crăciunescu este de părere că Ladislau Boloni are unele cereri care nu au fost îndeplinite de Federație, motiv pentru care încă nu a fost semnat contractul.

ADVERTISEMENT

FRF, atacată dur pentru că nu l-a numit încă pe Ladislau Boloni

Federația Română de Fotbal a fost atacată dur de către Ion Crăciunescu, pentru că încă nu au reușit să îl convingă pe Ladislau Boloni să preia postul de selecționer al naționalei:

„Nu e ușor dacă ești în locul lor. Poate că nu se pricep dacă tot nu vine nimeni. Se pare că problema principală e șeful Comisiei Tehnice, care vrea să reformeze fotbalul românesc și… așa se spune, că vrea să reformeze oamenii de la Comisia Tehnică și se aude că însuși domnul Burleanu nu îl mai dorește pe domnul Stoichiță, din cauza alegerilor din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Trebuie pus un obiectiv, dar noi suntem cam la pământ. Cum să fie mingea la Loți, dacă el a venit la București și părea că s-au înțeles”.

„El cere ceva și posibil că nu i se asigură acel ceva. Pentru semnarea contractului, trebuie să i se îndeplinească o anumită doleanță, deci mingea e la Federație”, a mai spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Federația a încercat să astupe gura tuturor!”

Și Helmuth Duckadam a vorbit despre situația lui Ladislau Boloni cu privire la preluarea naționalei României, amintind de primele încercări ale FRF-ului pentru numirea unui selecționer:

„Federația a încercat să astupe gura tuturor, au mers la Hagi și Lucescu. Petrescu avea o șansă, dar mică. Eu cred că e bine că s-a ajuns la varianta Boloni, cred că mai sunt mici detalii de pus la cale.

ADVERTISEMENT

Am înțeles că e discuția și despre preparatorul fizic pe care Boloni și-l dorește, eu cred că s-au înțeles, dacă s-au înțeles cu lucrurile mai importante”.

„Boloni e tipicar, așa afost și ca fotbalist. Venea cu crampoanele lui de acasă și le monta în funcție de vreeme și teren. Nu cred că e un lucru rău dacă se mai așteaptă încă o zi sau două.

Eu cred că până miercuri se va rezolva problema și Boloni va fi noul selecționer!”, a mai spus „Eroul de la Sevilla”.

ADVERTISEMENT