Life

Ion Țiriac a recunoscut că și-ar dori să părăsească România. În ce țară consideră că ”merge acasă”: ”Aș vrea să fug de tot”

Ion Țiriac (83 de ani) a fost întrebat care este țara unde se simte ca și cum ar fi ”acasă”. Omul de afaceri a luat în calcul plecarea definitivă din România.
04.09.2022 | 21:11
Ion Tiriac a recunoscut ca siar dori sa paraseasca Romania In ce tara considera ca merge acasa As vrea sa fug de tot
Ion Țiriac, despre plecarea din țara natală. Unde se vede locuind omul de afaceri. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ion Țiriac a recunoscut că și-ar dori să părăsească meleagurile natale. În ce țară consideră că ”merge acasă”, afaceristul având posibilitatea de a călători în întreaga lume. De altfel, vedeta a vizitat foarte multe țări.

Ion Țiriac, despre plecarea din țara natală. Unde se vede locuind omul de afaceri

Ion Țiriac a vorbit despre plăcerile pe care le are în momentul de față, dar și despre plecarea din România. Fostul jucător de tenis se simte ”acasă” de fiecare dată când merge în Namibia, acolo unde petrece săptămâni bune.

ADVERTISEMENT

Este locul în care uită de toate proiectele pe care le desfășoară și unde merge întotdeauna cu plăcere și se încarcă cu energie pozitivă.

„Singurele mele plăceri sunt cele cu Africa acum pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot: și de fundație, și de construcții. 

ADVERTISEMENT

De absolut tot, dar este foarte greu dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta”, a mărturisit omul de afaceri într-un interviu pentru antena3.ro.

Ion Țiriac s-ar muta în China. Care ar fi singura condiție

Vedeta, care este unul dintre cei mai bogați români, nu vorbește pentru prima oară despre plecarea din România. Ion Țiriac a dezvăluit și în trecut că nu ar ezita să se mute în China, o țară aflată în continuă dezvoltare.

ADVERTISEMENT

Sportivul și fostul președinte al Federației Române de Tenis susține că ar face acest lucru dacă ar avea vârsta de 30 de ani pentru că este genul de persoană care adoră să studieze istoria și să înțeleagă de unde vine lumea.

„În zilele noastre, oamenii nu acordă suficientă importanță Chinei. Din fericire, sau din păcate, pentru toate scopurile, China este ca un continent, nu o țară. Sunt atât de mulți încât doar consumul îi poate face prima țară din lume.

ADVERTISEMENT

Așa că ținând cont de acestea, dacă aș avea 30 de ani acum, m-aș muta în China”, declara Ion Țiriac în urmă cu ceva vreme, notează digisport.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: