Sport

Ion Țiriac, veste neașteptată despre accidentarea Simonei Halep: ”Va lipsi între 6 luni și un an”

Accidentarea Simonei Halep pare mult mai gravă decât s-a crezut inițial, iar Ion Țiriac a dar un verdict extrem de dur.
03.07.2021 | 15:15
Ion Tiriac veste neasteptata despre accidentarea Simonei Halep Va lipsi intre 6 luni si un an
Accidentarea Simonei Halep pare mult mai gravă decât s-a crezut inițial, iar Ion Țiriac a dar un verdict extrem de dur
ADVERTISEMENT

Întrucât nu s-a putut recupera complet după accidentarea suferită în luna mai, la Foro Italico, campioana noastră a fost nevoită să-și anunțe retragerea de la Wimbledon.

La scurt timp, sportiva care trebuia să poarte drapelul României la Jocurile Olimpice a fost nevoită să renunțe și la competiția de la Tokyo.

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac spune că accidentarea Simonei Halep este mai gravă

Simona Halep a încercat în ultimele săptămâni să forțeze și să intre mai devreme în circuitul WTA, dar accidentarea s-a dovedit a fi mai gravă decât s-a crezut ințial, iar Ion Țiriac vorbește despre o absență îndeliungată de pe teren.

”Decizia Simonei Halep este întârziată, dar absolut corectă. Ea a avut prea multe probleme fizice în ultimele 18 luni și dacă ar fi continuat ar fi avut și mai multe probleme.

ADVERTISEMENT

Nu mai are 18 ani, știe ce face. Această retragere o văd pe o durată mai lungă, între 6 luni și un an”, a declarat președintele FRT, Ion Țiriac, la emisiunea Așii Tenisului de la Digisport.

Mesajul lui Halep după retragerea de la Tokyo

După ce a ratat participarea la Roland Garros și Wimbledon, Simona Halep se vede nevoită să își anuleze și participarea la Jocurile Olimpice. Jucătoarea de pe locul 3 mondial este încă în recuperare după ruptura la gamba stângă.

ADVERTISEMENT

“Nimic nu îmi provoacă mai multă mândrie decât să reprezint România, dar din păcate, ruptura la gambă are nevoie de mai mult timp de recuperare. Astfel că am luat decizia de a mă retrage de la Jocurile Olimpice din această vară. După dezamăgirile provocate de renunțarea la Roland Garros și Wimbledon.

Ratarea Jocurilor Olimpice este incredibil de greu de digerat, dar sunt determinată să mă întorc mai puternică. Voi urmări și încuraja de acasă reprezentanții României”, a fost declarația Simonei Halep prin care a confirmat absența de la Tokyo.

ADVERTISEMENT

Țiriac, ținta criticilor pentru absența jucătoarelor de la JO

În urmă cu câteva zile, Ion Țiriac vorbea despre faptul că accidentarea Simonei Halep a fost cauzată de alte mici probleme medicale din trecut peste care a trecut prea ușor și care acum s-au cumulat și au dus la această accidentare mai gravă.

ADVERTISEMENT