Sport

Ionel Dănciulescu a găsit vinovatul după U Cluj – Dinamo 2-0: ”Nu e normal ca omul care are destinele echipei în mâini să dispară”

Dinamo se îndreaptă spre liga a doua și tot mai puțini ”câini” mai cred într-o minune în returul barajului cu U Cluj. Unul dintre șefii din Ștefan cel Mare nu a vrut să fie părtaș la umilința din Ardeal. E dat dispărut.
22.05.2022 | 11:20
Ionel Danciulescu a gasit vinovatul dupa U Cluj  Dinamo 20 Nu e normal ca omul care are destinele echipei in maini sa dispara
ADVERTISEMENT

Cu un picior în eșalonul secund, Dinamo îi mai are alături doar pe suporteri. Ei nu au trădat niciodată, indiferent de vremuri, sau poziția din clasament. La sediul clubului birourile încep să se golească. Administratorul special a dispărut.

Ionel Dănciulescu: ”Vinovați sunt cu toții!”

Barajul ultimei speranțe pentru Dinamo s-a terminat cum nu se poate mai prost pentru ”câini”. Frații de la U Cluj au învins, în manșa tur, cu 2-0, și au prima opțiune pentru promovare.

ADVERTISEMENT

La Dinamo starea de spirit se înrăutățește cu fiecare zi, cu fiecare meci. Jucătorii sunt blocați mental, nici norocul nu e de partea lor, nici cei care ar trebui să fie factorul de echilibru (oficialii clubului) nu își mai văd viitorul în Ștefan cel Mare.

Administratorul special Iuliu Mureșan a dispărut de o perioadă bună de timp. Nu e de găsit și nici nu răspunde la apelurile celor care încă țin steagul sus. Fostul atacant al ”câinilor”, Ionel Dănciulescu critică aspru abandonul lui Mureșan, în cel mai nepotrivit moment pentru echipă.

ADVERTISEMENT

”Vinovați sunt cu toții, dar ce se întâmplă acum e și o consecință a problemelor apărute în acest sezon. Nu e normal ca omul care are destinul echipei în mâini să dispară, să nu mai vină la meciuri, să nu mai fie lângă echipă. 

Sunt foarte mulți jucători care își termină contractele, iar tu n-ai fost acolo să discuți cu ei, să le oferi o siguranță! Jucătorii ar fi trebuit să știe pentru ce luptă, să aibă o motivație. Nu știu ce dorință de a juca au avut unii dintre ei”, a tunat Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu își asumă rolul de motivator

Fotul internațional Ionel Dănciulescu a adunat numai ca jucător 12 sezoane în tricoul lui Dinamo, 435 de meciuri și 191 de goluri. Cifrele îl plasează între cei mai mari dinamoviști din toate timpurile și părerea lui ar trebui luată în seamă.

În lipsa oficialilor care să ia atitudine la finalul celui mai greu sezon din istoria roș-albilor, ”corbul” își asumă rolul de motivator, dar îi avertizează pe jucători că pentru a evita rușinea retrogradării e nevoie de altă abordare.

ADVERTISEMENT

”Nu e totul pierdut, dar ce s-a întâmplat e o mare dezamăgire. E nevoie de altă atitudine! E o rușine, din punctul meu de vedere, cum s-a prezentat echipa în această seară (sâmbătă seara – n.r.). Numai nouă ni se putea întâmpla să luăm gol în inferioritate”, a spus Dănciulescu.

Returul barajului de menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1 se joacă la sfârșitul săptămânii viitoare, la București, iar Dinamo trebuie să întoarcă rezultatul de la Cluj 0-2, pentru a-și asigura încă un sezon în prima ligă.

ADVERTISEMENT