Fotbal intern

Ionel Dănciulescu, atac după ultima decizie a FRF: “Nimeni nu a respectat protocolul medical. Totul este împotriva noastră”

04.08.2020 | 12:12
Ionel Danciulescu atac dupa ultima decizie a FRF Nimeni nu a respectat protocolul medical Totul este impotriva noastra
ADVERTISEMENT

Este posibil ca Dinamo să retrogradeze după un sezon de coșmar. FRF a spus că meciurile de baraj se vor disputa pe 9 și 12 august.

În cadrul emisiunii ProSport Live, Ionel Dănciulescu i-a criticat pe șefii fotbalului românesc și este de părere că nicio formația nu ar trebui retrogradată. Fostului jucător îi pare rău că Mircea Rednic a plecat de la Dinamo și crede că după asta s-a declanșat un adevărat haos la ”câini”.

ADVERTISEMENT

”Așteptăm o decizie a LPF în cursul zilei de azi. Din ce văd, nu se va termina pe teren campionatul. Nu va prima meritul sportiv. N-ar trebui să retrogradeze nimeni. Așa ar fi corect. Totul este împotriva noastră, și FRF, și arbitrajele. Fiecare DSP a judecat altfel, n-a fost o linie clară. Noi am avut un magaziner și am intrat toți în carantină, la alții nu a fost la fel. Au jucat”, a declarat Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu, atac după ultima decizie a FRF: ”Nu avem foruri competente, nu luăm decizii corecte”

”Nicio echipă din Liga 1 nu a respectat protocolul sanitar de la A la Z. Să vorbim despre precedentul de aseară: prelungiri și penalty-uri.

ADVERTISEMENT

Dacă tot nu se respectă regulamentul, de ce nu faci și 16 echipe? Și ultima echipă să dea baraj cu locul 3 din liga secundă. Dacă Dinamo retrogradează cu meciurile nejucate până la final, va fi o pată urâtă pe obrazul fotbalului românesc.

Nu avem foruri competente, nu luăm decizii corecte. Mereu ajungem la TAS, suntem țara care ajunge mereu la TAS. E inadmisibil”, a adăugat Ionel Dănciulescu.

ADVERTISEMENT

5 puncte o despart pe Dinamo de locul de baraj

Fostul fotbalist a  avut și cuvinte de laudă la adresa fanilor lui Dinamo: ”Această echipă rezistă datorită suporterilor, altfel am fi fost morți. Plecarea lui Mircea Rednic de la echipă a fost momentul în care s-a declanșat tăvălugul. Asta e realitatea”, a încheiat Dănciulescu.

”Am început să ne câștigăm punctele. Și acum schimbați iar regulile jocului? Dacă nu a mai mers cu izolare în case, ați trecut la izolarea fotbalului în birouri, unde soarta se decide prin ridicare de mână?”,  fost mesajul galeriei lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Dinamo ar mai avea de jucat încă 5 jocuri restante față de celelalte echipe din play-out. ”Câini” se află pe locul 13, cu 24 de  puncte, poziție ce duce în liga secundă, la cinci puncte de locul de baraj.

ADVERTISEMENT