Sport

Ionel Dănciulescu știe ce îi lipsește lui Dinamo: „E o situație grea! Ce siguranță au jucătorii?”

Ionel Dănciulescu a vorbit despre ceea ce îi lipsește lui Dinamo în prezent și crede că mulți jucători nu au siguranță în privința contractelor pe care le au la club.
13.05.2022 | 23:20
Ionel Danciulescu stie ce ii lipseste lui Dinamo E o situatie grea Ce siguranta au jucatorii
Ionel Dănciulescu știe ce îi lipsește lui Dinamo. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Fostul golgheter din „Ștefan cel Mare” spune că situația de la Dinamo este complicată și este de părere că este nevoie de mai multă implicare din partea conducătorilor.

Ionel Dănciulescu știe ce îi lipsește lui Dinamo

Ionel Dănciulescu a vorbit despre situația de la Dinamo și a spus că echipa are nevoie de unitate și liniște: „E o situație grea la Dinamo, știu că jucătorii sunt plătiți, dar angajații nu. Oamenii respectivi trebuie să fie mult mai aproape de jucători, de antrenori.

ADVERTISEMENT

Trebuie să se vorbească cu fotbaliștii înaintea barajului, să li se promită ceva dacă Dinamo rămâne în prima ligă, ca să știe”.

„De-asta spun, că discuții pentru jucătorii care să rămână la club din vară nu s-au purtat. Ce siguranță să mai aibă acești jucători.

ADVERTISEMENT

N-am ce să zic. Vrei să te mint? Cel mai important e să fie unitate și liniște pentru echipă, pentru a se pregăti pentru baraj”, a mai spus Ionel Dănciulescu, la TV DigiSport.

„O văd pe Dinamo favorită la baraj!”

Ionel Dănciulescu a continuat și a spus că în ciuda sezonului catastrofal făcut de Dinamo, are speranța că echipa sa de suflet se va salva de la retrogradare, iar argumentul său este evoluția bună a „câinilor” din ultimele patru etapă din play-out:

ADVERTISEMENT

„La cum am văzut echipa în ultima perioadă, o văd favorită în barajul pentru rămânerea în prima ligă. E foarte important să nu pierzi acolo, gândiți-vă să piardă Dinamo cu 1-0 sau cu 2-1 acolo, iar adversarii să vină să se apere pe ’Ștefan cel Mare’”.

„Joci după cu o presiune fantastică meciul retur, pentru că toți fanii vor fi cu ochii pe tine, vor fi în spatele tău.

ADVERTISEMENT

UTA a jucat slab, chiar nu a avut multe ocazii, Dinamo a jucat mult mai bine, dar la UTA jocul slab îl putem pune pe seama faptului că a fost ultima etapă și că nu aveau nicio presiune și niciun obiectiv”, a mai spus Ionel Dănciulescu.

ADVERTISEMENT