Life

Ioniță de la Clejani, decizie radicală după scandalurile lui Fulgy: ”Nu este admisibil”

Ioniță și Viorica de la Clejani au încercat să facă lumină în scandalurile în care a fost implicat fiul lor Fulgy în ultimele zile, însă acum au luat o hotărâre ieșită din comun.
11.06.2021 | 20:37
Ionita de la Clejani decizie radicala dupa scandalurile lui Fulgy Nu este admisibil
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere a luat o decizie radicală, după ce a explicat cum stau lucrurile cu băiatul său. Producătorul muzical în vârstă de 23 de ani a cauzat mai multe neplăceri, iar acum familia sa a pus piciorul în prag.

După ce artistul a declarat că Fulgy va avea de acum înainte restricții drastice, iată că a mai fost luată o hotărâre. Mai exact, Ioniță de la Clejani a anunțat că nu va mai discuta nimic legat de viața sa privată și personală.

ADVERTISEMENT

Singurul aspect pe care vedeta îl va aduce în discuție, în cadrul emisiunilor TV, este meseria pe care o face cu mare drag alături de partenera sa de viață, Viorica de la Clejani.

Ioniță de la Clejani, ultimatum pentru presă. Ce mesaj le-a transmis jurnaliștilor

Decizia a fost luată după ce declarațiile lor ar fi fost răstălmăcite în ultima perioadă. Artiștii de muzică de petrecere susțin că au ajuns foarte multe informații false în spațiul public, în contextul în care ei au fost sinceri și deschiși.

ADVERTISEMENT

Totul a plecat de la faptul că Fulgy ar fi ajuns în arestul poliției pentru următoarele 29 de zile, când de fapt, cântărețul ar fi într-un loc sigur de unde va ieși o persoană complet schimbată.

„Începând din acest moment, unicul subiect pe care voi comunica cu reprezentanții Mass-Media este cel privind viața profesională, proiectele muzicale pe care le pregătim, fiindcă noi rămânem aceeași care pun respectul față de meserie și de public mai presus de orice. 

ADVERTISEMENT

Decizia survine în urma faptului că am încercat din răsputeri, în cel mai onest mod cu putință și cu demnitate, să aducem lămuriri pe subiecte legate de familie.

Am constatat cu mâhnire că declarațiile noastre au fost în mod intenționat scoase din context și propagate în cel mai brutal chip ca «fake news».

ADVERTISEMENT

Nu este admisibil ca noi să ne dorim ca publicul nostru să afle adevărul și să ne fie efectiv răstălmăcite declarațiile.

Mulțumesc acelor reprezentanți ai presei care și-au păstrat coloana vertebrală și nu au marja la acțiunile infame, îndreptate împotriva familiei mele de oameni pe care cu greu îi putem numi «jurnaliști», ei fiind, mai degrabă, mercenari!

Acestora din urmă, să le fie rușine! De astăzi înainte, indiferent câtă otravă veți vărsa, nu veți mai auzi din partea noastră niciun cuvânt!

Voi veniți de la Necurat, dar eu vă trimit în lumină! Să fim sănătoși și să ne vedem fiecare de treaba lui!”, a scris Ioniță de la Clejani pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde