Life

Alex Velea a primit un nou mesaj în scandalul cu Fulgy. Ce i-a transmis Ioniță de la Clejani: „Nu le cade bine”

Alex Velea a primit un nou mesaj în scandalul cu Fulgy, din partea lui Ioniță de la Clejani. Iată ce i-a spus interpretul de muzică lăutărească.
09.06.2021 | 12:58
Alex Velea a primit un nou mesaj in scandalul cu Fulgy Ce ia transmis Ionita de la Clejani Nu le cade bine
ADVERTISEMENT

Ioniță de la Clejani i-a transmis un mesaj lui Alex Velea, în contextul scandalului cu Fulgy. Cântărețul a sărit în apărarea fiului său și, totodată, și-a cerut scuze în numele lui.

Soțul Vioricăi de la Clejani spune că acest scandal a pornit de la o discuție legată de producție. Artistul speră ca Alex Velea și Antonia să înțeleagă situația delicată cu care se confruntă Fulgy.

ADVERTISEMENT

Alex Velea a primit un nou mesaj în scandalul cu Fulgy. Ce i-a transmis Ioniță de la Clejani: „Nu le cade bine”

Ioniță de la Clejani a ținut să sublinieze faptul că fiul lui a vorbit foarte frumos despre Alex Velea și Antonia după ce s-a întors de la studio.

A doua zi, Fulgy a vorbit cu totul altfel despre cei doi artiști, iar Ioniță consideră că a avut loc o discuție la studio, care l-a deranjat pe fiul său.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Fulgy le-a transmis scuze lui Alex Velea și Antoniei, după ce fiul său a adus acuzații grave la adresa lor.

„Îmi cer scuze față de Antonia și Alex Velea! A fost o discuție, este legată de producție, de studio. Nu știu încă ce se întâmplă acolo, dar o să încerc să urmăresc.

ADVERTISEMENT

El a venit de la studio și vorbea foarte frumos despre Alex Velea. Numai că a doua zi și-a schimbat discursul total și eu cred că acolo s-a întâmplat ceva.

Încă nu am reușit să aflu cu exactitate ce s-a întâmplat, dar sunt sigur că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care noi trecem, dar noi o să mergem și o să vorbim cu ei.

ADVERTISEMENT

(…) Nu le cade bine, dar sunt vorbe spuse-n vânt, așa că nu e o chestie care să dărâme nu știu ce”, a declarat Ioniță de la Clejani la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Zilele trecute, Fulgy a lansat acuzații fără precedent la adresa Antoniei și a lui Alex Velea. Tânărul s-a legat de mariajul cântăreței cu fostul soț, Vincenzo Castellano, însă felul în care a jignit-o nu poate fi reprodus.

Ulterior, în cadrul unui live, Fulgy i-a acuzat pe Alex Velea și pe cei de la studio că sunt consumatori de substanțe interzise.

Aceste declarații au venit la doar câteva zile după ce a spus numai cuvinte frumoase despre ei.

ADVERTISEMENT