Life

Ioniță de la Clejani, prima reacție după intervenția Poliției în cazul lui Fulgy. Ce se întâmplă cu tânărul de 23 de ani

Ioniță de la Clejani a vorbit deschis despre comportamentului fiului său din ultima perioadă, după ce Fulgy a fost chemat de oamenii legii la secție. Tânărul artist a amenințat mai multe vedete din showbiz-ul autohton.
07.06.2021 | 18:06
Ionita de la Clejani prima reactie dupa interventia Politiei in cazul lui Fulgy Ce se intampla cu tanarul de 23 de ani
ADVERTISEMENT

Producătorul muzical a fost condus în seara zilei de duminică, 6 iunie, către secția 11 de Poliție din Capitală. Cântărețul a făcut mai multe declarații tranșante la adresa unor persoane publice printre care se numără Alex Velea și Antonia.

Artistul a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre ce se petrece în studioul vedetei din Craiova. Fulgy susține că știe foarte multe vedete care consumă droguri de mare risc, motiv pentru care a fost săltat de oamenii legii chiar din propria casă.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Fulgy a făcut și câteva declarații pe această temă, după ce s-ar fi spus că el a fost cel care l-a denunțat. Nimic mai fals spune Ioniță de la Clejani, care este convins că fiul său vrea să fie în centrul atenției în momentul de față, având câteva modele internaționale.

Ioniță de la Clejani, totul despre comportamentul fiului său, Fulgy

Artistul este de părere că fiul său are câteva vedete internaționale pe care le copiază pentru că a realizat că nu este băgat în seamă atunci când face lucruri bune din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

„Nu a ajuns la Poliție. Poliția a venit acasă ca să ia o declarație. Nu am chemat eu Poliția. A venit singură. Ziarele scriu. La momentul ăsta ai dat răspunsul la ce se întâmplă cu Fulgy. Și-a dorit ca să se vorbească despre el. 

Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România”, a spus Ioniță de la Clejani în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

În felul acesta Fulgy a preluat comportamentul starurilor internaționale când vine vorba despre scandaluri ieșite din comun, așa cum s-au remarcat peste Ocean Cardi B sau clanul Kardashian.

„Și-a dorit să se vorbească despre el. Se uită la reality show-urilor din America. Se inspiră de la Cardi B, Snoop Dogg, Kardashian. Abordează stilul lor de a se promova și asta a făcut și acum. Se vorbește despre Fulgy acum.

ADVERTISEMENT

Dacă pui litera F pe Google, apare primul. Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a întrebat de el. Tehnologia depășește interacțiunea umană”, a completat vedeta, în aceeași emisiune TV, conform spynews.ro.

Fulgy de la Clejani, în conflict cu Poliția de câteva zile bune

Fulgy a ajuns în vizorul oamenilor legii după ce a fost prins drogat la volan, iar de atunci scandalurile se țin lanț de el. Tânărul de 23 de ani a rămas fără permis de conducere, a fost dat afară dintr-un cazino și a făcut numeroase amenințări.

Ioniță de la Clejani crede că băiatul și-a atins scopul și urmează să oprească atitudinea pe care o are de câteva zile bune. Cântărețul nu este internat, așa cum s-a zvonit, ci este acasă, acolo unde locuiește singur, el dorindu-și numai să se promoveze.

Mai mult decât atât, vedeta susține că nu este de acord cu toate lucrurile pe care le face fiul său, care se pare că își dorește să devină amfitrion, motiv pentru a făcut și o emisiune.

ADVERTISEMENT