Life

Ioniță de la Clejani va deveni bunic din nou. Fiica sa, Ramona de la Clejani, este însărcinată

Ioniță de la Clejani se pregătește să devină bunic din nou. Fiica ilegitimă a cântărețului, Ramona de la Clejani, a aflat că este însărcinată.
01.11.2022 | 18:29
Ionita de la Clejani va deveni bunic din nou Fiica sa Ramona de la Clejani este insarcinata
Ramona de la Clejani se pregătește să devină mamă din nou. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona de la Clejani este în culmea fericirii. Vedeta a aflat că este însărcinată și se bucură că îl va face pe Ioniță de la Clejani, tatăl său ilegitim, bunic din nou.

Ramona de la Clejani se pregătește să devină mamă din nou

Deși Ramona de la Clejani și iubitul său, Ady Paris au avut o relație destul de controversată, se pare că în final, cei doi au reușit să își găsească liniștea.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, fiica ilegitimă a lui Ioniță de la Clejani a decis să se și despartă de colegul să de breaslă, însă ulterior a decis să îi mai dea acestuia o șansă.

Alegerea pare să fi fost una cât se poate bună, având în vedere că acum, ambii se înțeleg mai bine ca niciodată și își trăiesc viața așa cum își doresc.

ADVERTISEMENT

Acum, cei doi au și mai multe motive să fie fericiți. Ramona de la Clejani a dezvăluit într-un interviu acordat pentru click.ro că este însărcinată într-o lună și ceva.

Este încă mult prea devreme pentru a afla dacă cel mic va fi fată sau băiat, cert este că fiecare dintre ei are câte o preferință.

ADVERTISEMENT

Ady Paris a fost extrem de încântat când a primit vestea, a mai povestit aceasta.

”Sunt însărcinată într-o lună și ceva. Îl voi face pe Ioniță bunic. Nu știu ce o să fie. Eu îmi doresc foarte mult băiat, el vrea fetiță, acum ce o vrea bunul Dumnezeu.

Iubitul meu a fost foarte fericit când i-am zis că o să fie tătic, mai ales că el nu are copii”, a dezvăluit aceasta, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cum și-a dat seama Ramona de la Clejani că este însărcinată

Fiica ilegitimă a lui Ioniță de la Clejani, care la un moment dat a fost și jignită de tatăl ei, a vorbit și despre momentul în care și-a dat seama că este însărcinată. S-a simțit rău ceva timp, iar mai apoi a decis să facă totuși un test, iar rezultatul a fost pozitiv.

Inclusiv fetele cântăreței sunt în culmea fericirii și se bucură că ar putea avea un frățior sau o surioară anul viitor.

”În ultima perioadă mă simțeam încontinuu rău. Eu bănuiam că sunt însărcinată, așa că mi-am făcut un test de sarcină și am aflat atunci că sunt gravidă. Mama este și ea fericită de când i-am zis că o să fie din nou bunică.

Fetele mele la fel, sunt și ele bucuroase că vor mai avea un frățior sau o surioară.”, a mai spus Ramona de la Clejani pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT