Sport

Ionuț Lupescu îl înțeapă pe Gigi Becali, deși FCSB e lider detașat: “Asta a fost problema lor”

Ionuț Lupescu l-a înțepat pe Gigi Becali în ciuda faptului că FCSB este lider detașat în SuperLiga. „Kaiserul” știe care a fost problema „roș-albaștrilor” în ultimii ani.
30.01.2024 | 17:22
Ionut Lupescu il inteapa pe Gigi Becali desi FCSB e lider detasat Asta a fost problema lor
Ionuț Lupescu l-a înțepat pe Gigi Becali în discursul despre lupta la titlu din SuperLiga. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB este în pole position pentru câștigarea titlului după o pauză de 9 ani. Pe lângă faptul că sunt lideri detașați în clasament, „roș-albaștriii” practică un fotbal de calitate, ultimul exemplu fiind succesul categoric cu rivala Universitatea Craiova, scor 3-0. Ionuț Lupescu trage însă un semnal de alarmă.

Ionuț Lupescu îl înțeapă pe Gigi Becali, deși FCSB e lider detașat: “Asta a fost problema lor”

FCSB ocupă prima poziție în SuperLiga, la 11 puncte avans de următoarele 2 locuri ocupate de CFR Cluj și Rapid, cu 7 etape înainte de finalul sezonului regulat. Fostul mare internațional român Ionuț Lupescu susține că echipa lui Gigi Becali este favorită la câștigarea titlului.

ADVERTISEMENT

Totuși, „Kaiserul” a ținut să le atragă atenția „roș-albaștrilor” și să-l înțepe subtil pe omul de afaceri din Pipera. „Așa pare (n.r. FCSB favorită la titlu), dar mai sunt multe meciuri, multe puncte. Important este ca antrenorul să-și păstreze cumpătul și să învețe din greșelile din ultimii 15 ani.

FCSB-ul se bate cu antrenorul, asta a fost problema lor”, a declarat Ionuț Lupescu, conform Pro TV. În următoarea etapă, FCSB o înfruntă pe teren propriu pe campioana en-titre Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Ionuț Lupescu știe cine este dezamăgirea ultimilor ani în fotbalul românesc: „Ce au câștigat?”

La polul opus, Ionuț Lupescu este de părere că Universitatea Craiova a dezamăgit în ultimul deceniu. În ciuda investițiilor masive ale patronului Mihai Rotaru, clubul „alb-albastru” a câștigat un singur trofeu în trecutul apropiat, Cupa României.

„Craiova este o dezamăgire de ani buni, de 8-9-10 ani, ce au câștigat? O Cupă, mult prea puțin pentru ce s-a făcut acolo”, a spus Ionuț Lupescu. După 23 de etape, echipa lui Ivaylo Petev ocupă locul 5, cu 34 de puncte.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă, Universitatea Craiova a pierdut categoric derby-ul cu FCSB, scor 0-3. Gigi Becali l-a ironizat în direct la FANATIK SUPERLIGA pe omologul său din Bănie. Latifundiarul din Pipera a taxat declarațiile ironice ale lui Mihai Rotaru dinaintea partidei.

Gigi Becali râde de Mihai Rotaru după Universitatea Craiova – FCSB 0-3: „El e matematician. E bine că am bătut o echipă mai bună ca noi post cu post”

„(n.r. – Ați avut cea mai mică emoție că nu primiți penalty?) Prima dată nu mi-am dat seama. Dar după ce am văzut reluarea am zis că e 100%. Nu ai cum. Vine cu mingea și bagă mingea în mână.

ADVERTISEMENT

Spune Mihai Rotaru că s-a rotit cu corpul. Ce s-a rotit, mă? Vine și dă cu mâna în minge parcă e rachetă de tenis. Rotaru fiind matematician are imaginație geometrică.

Eu spun cu prietenie, dar ce să-i fac? Dacă a zis că mi-a dat nana, uite aici nana. 3-0, 3-0, 6-0, hai, la revedere! Cea mai mare realizare a noastră știi care a fost? Am jucat aseară cu o echipă care pe toate posturile, unul câte unul, erau mai buni decât noi”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 4,10 este cota pentru „X” la meciul FCSB - Farul