Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Luați post pe post, suntem superiori celor de la FCSB”. Mihai Rotaru dă adrenalină vestiarului: „Mergem la bătaie cu hidra cu 7 capete”

Mihai Rotaru nu dezarmează. Deși echipa sa a început anul cu stângul, patronul Universității Craiova consideră că e îndreptățit să spere la o victorie în derby-ul cu FCSB.
28.01.2024 | 14:26
Luati post pe post suntem superiori celor de la FCSB Mihai Rotaru da adrenalina vestiarului Mergem la bataie cu hidra cu 7 capete
„Luați post pe post, suntem superiori celor de la FCSB” Mihai Rotaru dă adrenalină vestiarului: „Mergem la bătaie cu hidra cu 7 capete”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a fost foc și pară într-o intervenție telefonică la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Extrem de supărat după eșecul cu Farul, scor 1-2, patronul Universității Craiova e convins că echipa sa își va lua revanșa cu FCSB.

Mihai Rotaru își încurajează fotbaliștii înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Suntem superiori”

Cu un meci mai mult disputat față de FCSB, Universitatea Craiova este pe locul 4 în SuperLiga, la zece lungimi de ocupanta primului loc. Cele două se vor înfrunta în meci direct în derby-ul etapei a 23-a, duminică, 28 ianuarie, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna meciurile cu FCSB sunt meciuri tari, meciuri puternice. Și așa va fi și acesta. Un meci de care pe care. Sunt convins că toți jucătorii vor da nu 100%, ci 170%. Noi putem să ieșim câștigători, pentru că luați post pe post noi le suntem superiori.

Și nu mă feresc de cuvinte. Noi post pe post suntem superiori FCSB-ului. Doar că jucătorii noștri, unii, nu sunt în vârf de formă. Nu se află decât la 70% din capacitate”, a declarat Mihai Rotaru, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

În turul sezonului regulat, FCSB a făcut un meci excelent în fața Universității Craiova. Pe Ghencea, roș-albaștrii s-au impus fără drept de apel, scor 3-0. Rotaru e convins că lucrurile nu vor mai sta la fel și la partida de pe „Ion Oblemenco”.

„E un moment în care trebuie să strângem rândurile, capul sus și să fim bărbați. Never give up! Să nu renunțăm niciodată! La bătaie cu FCSB! Cu hidra cu 7 capete!”, a adăugat patronul alb-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Avertisment înaintea derby-ului cu FCSB

Mihai Rotaru a ținut însă să își avertizeze fotbaliștii înainte de meciului din Bănie: „Trebuie să murim pe teren la acest meci, adică trebuie să câștigăm.

Trebuie să arătăm de ce foarte mulți consideră că avem cel mai bun lot din România. De ce nu arătăm în teren acest lucru? Ăsta este proiectul nostru pe termen foarte scurt. 

ADVERTISEMENT

El asta face întotdeauna. Nu îmi transmite mie că vrea să bage jucătorii, că asta ar însemna că nu poate să îi bage. Nu! A spus că avem nevoie de jucători care să aibă foame. Noi toți suntem de acord cu asta”.

Mihai Rotaru APRINDE derby-ul U Craiova - FCSB: “LE SUNTEM SUPERIORI”

ADVERTISEMENT