Sport

Ionuț Lupescu sare în apărarea lui Popescu în scandalul cu Iordănescu: „Alți selecționeri s-au concentrat pe muncă”

Ionuț Lupescu sare în apărarea lui Gică Popescu în scandalul cu Edi Iordănescu și a spus că alți selecționeri s-au concentrat pe muncă.
13.10.2023 | 20:00
Ionut Lupescu sare in apararea lui Popescu in scandalul cu Iordanescu Alti selectioneri sau concentrat pe munca
Ionuț Lupescu sare în apărarea lui Popescu în scandalul cu Iordănescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul jucător al naționalei României este de părere că Gică Popescu are voie să își dea cu părerea despre echipa națională, explicând că toți selecționerii vor fi criticați în lipsa rezultatelor.

Ionuț Lupescu sare în apărarea lui Popescu în scandalul cu Iordănescu

Ionuț Lupescu a sărit în apărarea lui Gică Popescu în scandalul cu Edi Iordănescu, pornit după remiza făcută de România în duelul din deplasare cu Belarus, scor 0-0:

ADVERTISEMENT

„Noi nu am fost mai buni decât adversarii noștri, chiar dacă noi am obținut rezultatele mai bune. Problema e ce faci la vară, la un turneu final?

Nu am înțeles de ce nu s-au dat mai multe șanse unor jucători, precum Mihăilă. Noi nu avem jucători care să marcheze multe goluri, te întrebi la un moment dat cine marchează”.

ADVERTISEMENT

„Moruțan ar fi meritat și el să joace mai mult. Dar selecționerul știe mai bine pe cine să îl introducă în teren”, a mai spus Ionuț Lupescu, la TV DigiSport.

„Alți selecționeri s-au concentrat pe muncă!”

„Gică a spus părerea din punct de vedere fotbalistic, eu sunt de părere că ne putem da cu părerea despre un meci. Punctajul e ok, nu am pierdut, dar ca fotbal și Kosovo și Elveția și Israel au fost peste noi.

ADVERTISEMENT

Eu cred că antrenorul n-ar trebui să intre în astfel de discuții. Alți selecționeri s-au concentrat pe muncă, pentru asta ești plătit, să faci ca duminică să vină victoria cu Andorra.

Critici vor fi mereu, mai ales în ceea ce privește naționala și selecționerul, pentru că sunt peste 20 de milioane de selecționeri până la urmă”, a continuat Ionuț Lupescu.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că mai marea crimă este că un director al echipei naționale nu a făcut nimic în opt ani, dar cred că oricine era în locul lui ar fi strigat pe finalul meciului”, a mai spus Ionuț Lupescu.

ADVERTISEMENT
1,47 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul România - Andorra