Sport

Ionuț Luțu, unic asociat și administrator pentru următorii 10 ani! Omul de încredere al lui Gigi Becali, puteri depline

Gigi Becali a luat decizia de a-l face pe Ionuț Luțu unic asociat și administrator al firmei Becali Hotels SRL pentru următorii 10 ani.
09.11.2023 | 16:15
Ionut Lutu unic asociat si administrator pentru urmatorii 10 ani Omul de incredere al lui Gigi Becali puteri depline
Ionuţ Luţu alături de Gigi Becali. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali a decis să îl facă pe omul său de încredere, Ionuț Luțu, unic asociat și administrator al firmei Becali Hotels SRL. Astfel, fostul fotbalist va avea puteri depline la firmă.

Ionuț Luțu, unic asociat și administrator pentru următorii 10 ani!

Theodora Mincu Becali, fiica cea mare a lui Gigi Becali, a vândut hotelul deținut de patronul FCSB din stațiunea Venus, în schimbul a 8 milioane de euro. A fost cumpărat de familia Zamfir, proprietarii Energoutil Contact din București.

ADVERTISEMENT

Bogdan Ionuț Zamfir a fost numit administrator și acționar al firmei Becali Hotels SRL. În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a hotărât să îl revoace din funcția de administrator al societății pe Zamfir.

În locul său va veni Ionuț Luțu, fostul internațional român și mâna dreaptă a lui Gigi Becali, conform ziuaconstanta.ro. Fostul fotbalist va fi unicul acționar al Becali Hotels SRL.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Luţu, puteri depline la Becali Hotels SRL

Decizia luată de patronul FCSB a fost publicată în Monitorul Oficial. Pe lângă aceste hotărâri, Gigi Becali a decis și radierea unui punct de lucru din municipiul Mangalia, județul Constanța:

“Bogdan Ionuţ Zamfir, în calitate de asociat unic al S.C. BECALI HOTELS – S.R.L., cu sediul în Bucureşti, Str. Sirenelor nr. 95, sectorul 5, reprezentând 100% capitalul social, a adoptat la data de 05.10.2023 prezenta decizie:

ADVERTISEMENT

1. Se decide cesionarea tuturor părţilor sociale deţinute în cadrul societăţii de asociatul unic, în număr total de 5.000 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei şi o valoare totală de 50.000 lei, către Ion- Ionuţ Luţu.

2. Se dispune modificarea art. 3.2 din actul constitutiv, care va avea următorul conţinut: „Capitalul social este deţinut de către asociatul unic, în persoana domnului Ion-Ionuţ Luţu, acesta fiind şi beneficiar real al societăţii”.

ADVERTISEMENT

3. Se revocă din funcţia de administrator Bogdan Ionuţ Zamfir şi se numeşte în funcţia de administrator, cu puteri depline şi pe o durată de 10 ani, Ion-Ionuţ Luţu.

4. Se dispune schimbarea sediului social al societăţii, noul sediu social urmând a fi stabilit în oraşul Voluntari, şos. Pipera-Tunari nr. 198C, tronson Est, jud. Ilfov, pe o durată de 4 ani de zile, începând cu data de 05.10.2023.

5. Se radiază punctul de lucru din mun. Mangalia, str. Nicolae Iorga nr. 34, staţiunea Venus, jud. Constanţa”

Ionuţ Luţu, viitorul antrenor de la FCSB?

Ionuţ Luţu ar putea deveni într-o zi şi antrenorul principal de la FCSB. Patronul a spus în repetate rânduri că ar putea să îl pună pe Luţu, care face cursurile pentru obţinerea licenţei Pro în Republica Moldova.

În Moldova, cursurile pentru obţinerea licenţei Pro durează doi ani şi costă aproximativ 6000 de euro. Dacă va reuşi să îşi finalizeze studiile, Ionuţ Luţu ar putea obţine această distincţie.

  • 48 de ani are Ionuţ Luţu
  • 1 selecţie are Luţu în naţionala mare a României
ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 2.00 este cota pentru „total goluri: sub 2.5” la meciul FCSB - FC U Craiova 1948