Sport

Ionuț Negoiță, luat în colimator de un fost acționar la Dinamo: ”E un fel de răzbunare”

Situația financiară a clubului Dinamo rămâne în continuare delicată, iar Ionuț Negoiță este arătat cu degetul de un fost acționar.
09.06.2021 | 23:26
Ionut Negoita luat in colimator de un fost actionar la Dinamo E un fel de razbunare
ADVERTISEMENT

Din Informațiile FANATIK, oficialii clubului vor depune joi, 10 iunie, actele de intrare în insolvenţă, această soluţie fiind una disperată în încercarea de a salva clubul de la faliment, având în vedere datoriile uriaşe cu care se confruntă echipa.

Directorul sportiv al ”câinilor”, Marius Nicolae, a declarat pentru FANATIK că o intrare în insolvenţă poate să însemne relansarea pentru viitor şi că Dinamo a mai reuşit să iasă o dată dintr-o astfel de situaţie.

ADVERTISEMENT

Un fost acționar la Dinamo îl trage la răspundere pe Ionuț Negoiță

Fost acționar la Dinamo, Vladimir Cohn, este întristat de tot ceea ce se petrece la gruparea din Ștefan cel Mare și este de părere că Ionuț Negoiță este principalul vinovat pentru această situație.

”Privesc cu tristețe aceste vești. Departe de mine vreo idee de rezolvare, e treabă internă. De abia au ieșit din insolvență, acum iar intră în insolvență? Poate e o soluție și asta. Probabil că nu au ce face, dacă nu au bani, nu au suport, investitori.

ADVERTISEMENT

Domnul Negoiță cred că este principalul vinovat al acestei situații. El trebuie întrebat foarte serios cum a putut să facă așa ceva. Mi se pare că a cedat acțiunile clubului unui grup de oameni destul de delicați, din punct de vedere financiar”, a declarat Cohn pentru prosport.ro.

Vladimir Cohn, ipoteză ireală despre vânzarea clubului

Omul de afaceri a lansat o ipoteză șocantă conform căreia Ionuț Negoiță a creat în mod intenționat această situație pentru a se răzbuna și crede patronul de la RIN a făcut ”escrocherii” la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”În orice caz, situația este penibilă pentru un om care are o anumită statură de om de afaceri. Mi se pare ridicol și am impresia că e un fel de răzbunare a lui Negoiță.

Probabil pentru că nu a primit stadionul, ori că n-a primit terenul pentru diverse interese imobiliare. Cineva ar trebui să-i spună în față: ‘Nu te supăra, dar ce ai făcut nu că nu e corect, e escrocherie’”, a continuat Vova Cohn.

ADVERTISEMENT

Nici Cortacero nu a scăpat de criticile lui Cohn

Clubul Dinamo a acumulat datorii uriașe după ce a ajuns pe mâna lui Pablo Cortacero, iar Vladimir Cohn nu a ezitat să-l ironizeze pe spaniol: ”L-am văzut la televizor. Un băiat foarte frumos, chiar reușit.

Nu poți să judeci un om după cum arată, poți să judeci după ce a făcut și ceea ce a făcut la Dinamo, contractele alea la sumele alea exorbitante, care știa precis că nu se pot plăti…”

Chiar dacă a trecut mai bine de jumătate de an de când s-a despărțit de Dinamo, Cosmin Contra nu va putea uita prea curând umilința la care l-a supus Pablo Cortacero. Liber de contract încă din decembrie 2020, tehnicianul regretă că a crezut în proiectul fantezist al spaniolului care a cumpărat echipa de la Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT