Sport

Ionuț Negoiță, săgeți către suporterii lui Dinamo: „Pe mine m-au criticat mulți ani, în condițiile în care eu aduceam bani de acasă”

Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, a lansat un nou atac la adresa suporterilor lui Dinamo și a explicat sacrificiile pe care le-a făcut pentru clubul din Ștefan cel Mare.
09.06.2022 | 15:48
Ionut Negoita sageti catre suporterii lui Dinamo Pe mine mau criticat multi ani in conditiile in care eu aduceam bani de acasa
Ionuț Negoiță a cedat clubul Dinamo către Pablo Cortacero, dar anunță că va reveni în Ștefan cel Mare. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Ionuț Negoiță încă face bani de pe urma lui Dinamo, iar omul de afaceri consideră că echipa trebuie să evite cu orice preț falimentul.

Ionuț Negoiță știe cum poate rezista Dinamo în sezonul viitor: „Trebuie să aibă măcar un sponsor care să se implice cu bani”

Fostul patron al lui Dinamo e de părere că înscrierea în Liga 3 sau Liga 4 ar putea însemna sfârșitul pentru „câini”„Nu știu dacă e cea mai bună variantă. Asta înseamnă timp. Sunt cheltuieli și în Liga a 4-a, apoi în Liga a 3-a. Asta în cazul în care promovezi succesiv. Se adună niște bani multișori”.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță consideră că cei din conducerea lui Dinamo trebuie să facă totul pentru a construi un lot capabil să promoveze din primul an în Casa Pariurilor Liga 1: „Ideal ar fi ca Dinamo să rămână în viață, în Liga a 2-a, să reușească să taie datoriile și să își facă un lot bun pentru a promova.

Acest lucru ar putea fi posibil din punctul său de vedere dacă Dinamo ar avea cel puțin un sponsor care să aducă o sumă importantă la club: „Pentru asta trebuie să aibă măcar un sponsor care să se implice cu bani”.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță: „Cea mai mare problemă e lipsa stadionului”

Ionuț Negoiță e de părere că lucrurile ar sta cu totul altfel dacă Dinamo ar fi avut un stadion nou construit și le aduce aminte suporterilor de eforturile pe care le-a făcut.

„E foarte ciudat. Pe mine m-au criticat mulți ani, în condițiile în care eu aduceam bani de acasă. Cea mai mare problemă e lipsa stadionului”.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri le râde în nas suporterilor și le transmite că au fost manipulați în tot acest timp: „Suporterii au plecat după fentă. S-au lăsat păcăliți de unii care n-au nicio treabă. Fanii au tot dreptul să fie supărați. Eu am venit la Dinamo pentru suporteri, pentru spiritul lor. Ei dau farmec clubului, deși uneori fac și rău. Există și reversul medaliei, dar asta este. Lucrurile trebuie luate la pachet”.

În final, Negoiță regretă că a lăsat clubul pe mâna lui Pablo Cortacero însă spune că nu a avut de ales: „În rest, am lăsat clubul pe mâinile altora. Mă doare, dar nu am ce face. Mi-aș fi dorit ca Dinamo să facă performanță.

ADVERTISEMENT

Poate mergeam și eu la meciuri prin Europa, să fiu mai relaxat față de perioada în care eram finanțator”, a declarat fostul patron al lui Dinamo la Pro Arena.

ADVERTISEMENT