Sport

Ionuț Radu, avertizat după transferul la Auxerre: „Are 26 de ani, problema e că a jucat puțin și a gafat!”

Ionuț Radu a fost avertizat de Mihai Stoica după transferul la Auxerre. Managerul general al FCSB a vorbit despre gafele făcute de portar de-a lungul timpului.
25.01.2023 | 22:59
Ionut Radu avertizat dupa transferul la Auxerre Are 26 de ani problema e ca a jucat putin si a gafat
Ionuț Radu, avertizat după transferul la Auxerre. Sursă foto: hepta
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României speră ca transferul lui Ionuț Radu în Ligue 1 să se asemene cu venirea lui Ciprian Tătărușanu de la Fiorentina la Nantes.

Ionuț Radu, avertizat de Mihai Stoica după transferul la Auxerre

Ionuț Radu a fost avertizat de Mihai Stoica după transferul la Auxerre, însă managerul FCSB-ului speră ca plecarea portarului în Franța să semene cu cea a lui Ciprian Tătărușanu.

ADVERTISEMENT

„E cumva traseul lui Tătărușanu, doar că Tătărușanu pleca de la Fiorentina la Nantes jucând 35 de meciuri și ajungea acolo și era titular.

Are 26 de ani Ionuț Radu, problema e că a jucat puțin și că a gafat, iar gafele alea zornăie mult timp pentru un portar. E de apreciat că renunță la niște bani pentru a merge să joace undeva”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru, neîncrezător în Alexi Pitu

Basarab Panduru a comentat și plecarea lui Alexi Pitu la Bordeaux, transfer dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, de Giovanni Becali.

„Mie mi se pare că sunt bani mulți pentru Pitu. Liga 2 sună cam cum îți este locul, dar nu știu dacă Franța e potrivită pentru tine, acolo sunt jucători înalți, rapizi, se joacă mai puțin fotbal, că de-aia e liga a doua.

ADVERTISEMENT

La fel a fost și cu Rareș Ilie. El nu are viteză, chiar dacă face unele lucruri din tehnica sa. Țineți minte debutul lui Rareș Ilie că i-a luat locul un băiat care avea o viteză imensă, de te întrebai ce face greșit de e doar rezervă.

Pitu are niște calități, a jucat bine anul ăsta, a început să marcheze și goluri. Să vedem ce va fi”, a spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că singurul plecat afară care poate să joace în prima ligă dintr-un campionat puternic e Dennis Man, el are clasă față de toți.

Când ajunge în careul de 16 metri e problemă pentru oricine, trage unde vrea, pune mingea unde vrea, e altceva față de ceilalți.

Mă mir că Rațiu stă prin liga a doua, mie mi-a plăcut ce a făcut la echipa națională. Pușcaș cred că va rămâne toată viața lui jucător de Serie B”, a mai declarat „Pandi”.

ADVERTISEMENT