Sport

Ionuț Radu și-a adus ”bombă” în Italia! Iubita fotbalistului îi ține de urât la Milano

Deși mai mult rezervă la Inter, Ionuț Radu vrea să rămână în Italia și pentru a că lucrurile sunt clare în acest sens și-a adus și iubita la Milano.
11.07.2021 | 11:33
Ionut Radu sia adus bomba in Italia Iubita fotbalistului ii tine de urat la Milano
Deși mai mult rezervă la Inter, Ionuț Radu vrea să rămână în Italia și pentru a că lucrurile sunt clare în acest sens și-a adus și iubita la Milano
ADVERTISEMENT

Ionuț Radu este nu numai un portar foarte bun, că nu degeaba îl ține campioana Italiei, Internazionale Milano, chiar și pe banca rezervelor, ci și un bărbat bine și… interesant, nonconformist, cool, man, foarte cool.

Mai ales după Campionatul European U21 din 2019, în jurul lui și al nedespărțitului prieten George Pușcaș, au roit o sumedenie de frumuseți feminine, numai bune de prima pagină din… Playboy!

ADVERTISEMENT

Iubita lui Ionuț Radu s-a mutat cu fotbalistul în Italia

Ionuț Radu n-a ”plonjat” la ”disperare” la picioarele niciuneia până nu le-a găsit pe cele… perfecte. Posesoarea este o ”bombă” sexy, scuzați limbajul lemnos, dar chiar i se potrivește!

Ionuț Radu Italia iubită

Se numește Doris Conțulov, are 23 de ani, este din Constanța și s-a mutat de curând la Milano, cu iubitul de 24 de ani. După o vacanță de vis în Dubai… ”Cantonamentul” comun tinde să se permanentizeze…

ADVERTISEMENT

Ionuț Radu Italia iubită

Cei doi sunt împreună din 2019, iar vacanța de iarnă din acel an și-au petrecut-o în Maldive. Superba Doris Colțunov și-a umplut contul de Instagram cu fotografii incendiare din vacanța de vis petrecută alături de internaționalul român.

Ionuț Radu Italia iubită

Doris a spus ”Da”… la mutarea în Peninsulă

După aproape doi ani de relație în care au încercat să fie cât mai discreți, Ionuț Radu și Doris Colțunov au decis să ducă mai departe povestea de dragoste începută după Campionatul European de tineret din 2019.

ADVERTISEMENT

Ionuț Radu Italia iubită

Portarul lui Inter Milano și-a invitat frumoasa parteneră să se mute alături de el în Italia, iar aceasta a răspuns afirmativ spre bucuria jucătorului de 24 de ani, care astfel va avea cu cine să împartă timpul liber pe care îl are în Italia.

Ionuț Radu Italia iubită

Și are destul timp liber, deoarece șansele ca el să-l scoată din poarta campioanei Inter Milano pe veteranul Samir Handanovic sunt aproape nule, chiar dacă slovenul va împlini săptămâna viitoare 37 de ani.

ADVERTISEMENT

Ionuț Radu e pasionat de muzică

În ciuda faptului că beneficiază în Italia de o  presă foarte bună, Ionuț Radu ar putea să fie nevoită să plece în această vară de la Inter Milano și să-și caute o echipă unde să fie titular. Chiar dacă pe banca tehnică a campioanei a ajuns Simone Inzaghi, acesta este tentat să joace tot cu Handanovic în poartă.

Ionuț Andrei Radu și-a făcut junioratul la FCSB și Dinamo, însă a ajuns la Inter Milano încă din vara lui 2013. El a fost împrumutat la mai multe cluburi din Italia înainte de a se întoarce pentru a fi rezerva lui Handanovic.

Radu este pasionat de muzică și s-a declarat în trecut un fan al trap-ului american, dar și românesc. Portarul lui Inter a demonstrat că știe și să cânte și  a interpretat la pian o nocturnă a lui Frederic Chopin.

ADVERTISEMENT