Sport

Ionuț Șerban, prima reacție despre starea sa de sănătate. Face apel: „Sunt alții care au nevoie de sânge mai mare ca mine”

Ionuț Șerban a vorbit pentru Fanatik de la Spitalul Fundeni. Fostul jucător al lui Dinamo, apel către toți românii. Ce se întâmplă cu fostul jucător al lui Dinamo
16.04.2024 | 18:17
Ionut Serban prima reactie despre starea sa de sanatate Face apel Sunt altii care au nevoie de sange mai mare ca mine
Ionuț Șerban a avut o clauză de reziliere 1 milion de euro fixată de Vasile Șiman. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ionuț Șerban a trecut prin momente foarte dificile. Fostul jucător de la Sportul Studențesc și Dinamo a fost internat de urgență la Spitalul Fundeni, iar doctorii se temeau de ce e mai rău.

Ionuț Șerban, prima reacție de la Spitalul Fundeni: „Mă simt foarte bine”

Contactat de FANATIK, Ionuț Șerban a oferit o scurtă declarație de pe patul de spital: „Eu sunt foarte bine acum mă simt foarte bine, important este ca lumea sa meargă să doneze, indiferent de grupa de sânge pe care o au, pentru ca sunt alte persoane care au și mai mare nevoie de sânge decât mine”.

ADVERTISEMENT

Din fericire, se pare că jucătorul în vârstă de 28 de ani nu are leucemie: „Azi au venit o parte din rezultatele biopsei. Momentan știm sigur că nu este leucemie. Urmează alte investigații să se afle care este cauza problemelor”, au dezvăluit medicii, lucru confirmat și de Ionuț Șerban: „Nu e leucemie. Încă mai sunt în spital pentru că nu au venit toate rezultatele”. 

Blocat ani în șir la Dinamo din cauza clauzei de un milion de euro setată de Vasile Șiman și în urma unei accidentări grave, Ionuț Șerban pare că este urmărit de un adevărat blestem.

ADVERTISEMENT

Ionuț Șerban s-a întors acasă la Ploiești și joacă în Liga 4

FANATIK a stat de vorbă cu Iulius Mărgărit, antrenorul lui Ionuț Șerban de la CSO Teleajenul Vălenii de Munte:„Eu am depistat de vreo două-trei săptămâni și i-am spus lui Ionuț că nu e într-o stare fizică bună, că este sub nivelul lui de pregătire fizică.

El nu și-a dat seama până joi, când am avut antrenament după-amiază. L-am simțit fără energie, fără vlagă. L-am rugat să meargă după antrenament la Spitalul de Urgență din Ploiești să-și facă niște investigații.

ADVERTISEMENT

De acolo a pornit toată treaba. Apoi a ajuns la Fundeni, unde a fost internat joi seara. Avea hemoglobina 4.000, foarte jos ca nivel. A fost pus pe perfuzii, pe sânge și a ajuns la 20.000 hemoglobina. Rămâne internat până când îi va fi stabilit un diagnostic clar”.

Cum și-a dat seama antrenorul că este ceva în neregulă cu el: „Nu a terminat jocurile pe teren”

Antrenorul lui Ionuț Șerban a dezvăluit cum și-a dat seama că este ceva în neregulă cu el: „Ionuț face la noi două antrenamente pe săptămână și joacă un meci în weekend.

ADVERTISEMENT

El joacă de obicei 90 de minute, dar în ultimele două-trei meciuri nu a terminat jocurile pe teren pentru că nu se simțea bine. Ionuț nu s-a plâns niciodată, dar probabil că simțea că are o problemă. A zis că și-o reglează, că o fi pe fond de oboseală.

Din ce am vorbit cu el sâmbătă, mi-a spus că se simte bine. Acum e într-o stare bună. Așteptăm să vedem care este cauza problemelor. Toată echipa merge să doneze sânge pentru Ionuț”. 

Petrolul a sărit în ajutorul lui: „Apel umanitar pentru ploieșteanul Ionuț Șerban”

Petrolul Ploiești nu a rămas indiferentă la drama jucătorului pe care în urmă cu 8 ani Vasile Șiman paria că va ajunge mare fotbalist: „Apel umanitar, fostul jucător de prim-eșalon, ploieșteanul Ionuț Șerban (28 ani), are nevoie, urgent, de ajutor.

Din păcate, în urma unei stări de rău inexplicabile, Ionuț, tatăl unei fetițe în vârstă de 9 ani, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești joi noapte, de unde, în urma analizelor preliminare, a fost transferat la Institutul Clinic Fundeni, de la București, pentru investigații amănunțite.

Ionuț are nevoie urgentă de donare de sânge doar grupa B(3) cu Rh negativ. Cei care au grupa sanguină respectivă și pot și vor să ajute sunt rugați să se prezinte de urgență, zilele următoare, la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești, și să anunțe că au B(3) NEGATIV.

La donare vor avea prioritate. De asemenea, în momentul donării, trebuie făcută mențiunea: ‘Șerban Ionuț Daniel – Fundeni – Secția Hematologie 1 – dr. Barbu Sânziana’”.

  • 650.000 de euro era cota lui Ionuț Șerban în 2014
ADVERTISEMENT