Sport

Primul verdict al medicilor în cazul fostului dinamovist Ionuț Șerban, internat de urgență: “Au venit o parte din rezultatele biopsei”. Update exclusiv

Ionuț Șerban, fostul fotbalist al lui Dinamo, are probleme de sănătate. Antrenorul echipei la care evoluează mijlocașul central a oferit o primă reacție pentru Fanatik.
15.04.2024 | 18:16
Primul verdict al medicilor in cazul fostului dinamovist Ionut Serban internat de urgenta Au venit o parte din rezultatele biopsei Update exclusiv
Ionuț Daniel Șerban, fostul fotbalist al lui Dinamo, are grave probleme de sănătate. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
15-04-2024
15:15

Primul verdict al medicilor: Ionuț Șerban nu are leucemie!

Fotbalistul Ionuț Șerban și rudele acestuia au primit o veste excelentă din partea medicilor de la Spitalul Fundeni, luni, 15 aprilie. ”Azi au venit o parte din rezultatele biopsei. Momentan știm sigur că nu este leucemie. Urmează alte investigații să se afle care este cauza problemelor”, au dezvăluit pentru FANATIK apropiații lui Ionuț Șerban. 

Aceștia spun că Ionuț se simte mult mai bine, dar continuă să fie ținut pe perfuzii. Apelul umanitar făcut pe rețelele de socializare pentru donarea de sânge a avut ecou. ”De la centrul de donare i-au fost trimise cinci doze de sânge pentru cinci zile. E puțin mai complicat, deoarece sunt 1 la 100 de oameni cu grupa sanguină B3 negativ, pe care o are Ionuț”, au precizat persoane foarte apropiate din anturajul lui Ionuț Șerban.

Fostul mijlocaș al lui Dinamo a fost internat joi seară, 11 aprilie, în stare foarte gravă, cu o valoare foarte scăzută a hemoglobinei. La spital, Ionuț Șerban este supravegheat tot timpul de soția lui.

14-04-2024
12:54

Antrenorul lui Ionuț Șerban: „I-am spus că nu e într-o stare fizică bună”

Ionuț Șerban trece prin momente cumplite. Fostul fotbalist al lui Dinamo este internat la Institutul Clinic Fundeni, de la București. În primă fază, mijlocașul central a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești după ce s-a simțit rău. 

Petrolul Ploiești a făcut un apel umanitar și a anunțat că fotbalistul în vârstă de 28 de ani are mare nevoie de donare de sânge. FANATIK l-a contactat pe Iulius Mărgărit, antrenorul celor de la CSO Teleajenul Vălenii de Munte, Liga 4, echipa la care este legitimat Ionuț Șerban. 

Antrenorul a fost cel care a sesizat că Ionuț Șerban nu se prezintă în condiții foarte bune. „Eu am depistat de vreo două-trei săptămâni și i-am spus lui Ionuț că nu e într-o stare fizică bună, că este sub nivelul lui de pregătire fizică.

El nu și-a dat seama până joi, când am avut antrenament după-amiază. L-am simțit fără energie, fără vlagă. L-am rugat să meargă după antrenament la Spitalul de Urgență din Ploiești să-și facă niște investigații.

De acolo a pornit toată treaba. Apoi a ajuns la Fundeni, unde a fost internat joi seara. Avea hemoglobina 4.000, foarte jos ca nivel. A fost pus pe perfuzii, pe sânge și a ajuns la 20.000 hemoglobina.

Rămâne internat până luni-marți, până îi va fi stabilit un diagnostic clar. Ionuț face la noi două antrenamente pe săptămână și joacă un meci în weekend.

El joacă de obicei 90 de minute, dar în ultimele două-trei meciuri nu a terminat jocurile pe teren pentru că nu se simțea bine. Ionuț nu s-a plâns niciodată, dar probabil că simțea că are o problemă. A zis că și-o reglează, că o fi pe fond de oboseală.

Din ce am vorbit cu el sâmbătă, mi-a spus că se simte bine. Acum e într-o stare bună. Așteptăm să vedem care este cauza problemelor. Toată echipa merge să doneze sânge pentru Ionuț”, a declarat Iulius Mărgărit, în exclusivitate, pentru FANATIK

Fostul dinamovist Ionuț Șerban trece prin momente delicate. Fotbalistul în vârstă de 28 ani are nevoie urgentă de donare de sânge, după ce a ajuns în stare gravă pe patul de spital. Petrolul Ploiești a făcut un apel umanitar pentru mijlocașul central care este legitimat în prezent la CSO Teleajenul Vălenii de Munte, Liga 4

Strigăt de ajutor pentru Ionuț Șerban! Fostul fotbalist al lui Dinamo are probleme de sănătate

Ionuț Șerban s-a simțit rău și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Ulterior, pentru analize amănunțite, mijlocașul central a ajuns la Institutul Clinic Fundeni, de la București.

ADVERTISEMENT

Petrolul Ploiești a sărit în ajutorul lui Ionuț Șerban și a făcut un apel umanitar. Ionuț Șerban este tatăl unei fetițe în vârstă de doar 9 ani. „Apel umanitar, fostul jucător de prim-eșalon, ploieșteanul Ionuț Șerban (28 ani), are nevoie, urgent, de ajutor.

Din păcate, în urma unei stări de rău inexplicabile, Ionuț, tatăl unei fetițe în vârstă de 9 ani, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești joi noapte, de unde, în urma analizelor preliminare, a fost transferat la Institutul Clinic Fundeni, de la București, pentru investigații amănunțite.

ADVERTISEMENT

„Ionuț Șerban are nevoie urgentă de donare de sânge”

Ionuț are nevoie urgentă de donare de sânge doar grupa B(3) cu Rh negativ. Cei care au grupa sanguină respectivă și pot și vor să ajute sunt rugați să se prezinte de urgență, zilele următoare, la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești, și să anunțe că au B(3) NEGATIV.

La donare vor avea prioritate. De asemenea, în momentul donării, trebuie făcută mențiunea: ‘Șerban Ionuț Daniel – Fundeni – Secția Hematologie 1 – dr. Barbu Sânziana’”, a fost apelul făcut de Petrolul pe căile oficial de comunicare.

ADVERTISEMENT

Ionuț Șerban s-a născut pe 7 august 1995 în Băicoi, Prahova. Mijlocașul central a evoluat pentru Dinamo în perioada septembrie 2013 – iulie 2021. După despărțirea de clubul din Ștefan cel Mare, Ionuț Șerban a mai evoluat pentru CSM Cetatea Turnu Măgurele, CS Blejoi, ambele din Liga a 3-a.

În prezent, Ionuț Șerban este legitimat la CSO Teleajenul Vălenii de Munte, Liga 4. Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a adunat 77 de meciuri în tricoul „alb-roșu”. La nivelul Ligii 1, Ionuț Șerban are 73 de meciuri pentru Sportul Studențesc și Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ionuț Șerban a îmbrăcat tricoul lui Dinamo timp de 8 ani în urma unei clauze incredibile. „Câinii” ar fi trebuit să-i plătească suma de 1 milion de euro lui Vasile Șiman, dacă ar fi ales să se despartă de mijlocașul central. Clubul din Ștefan cel Mare a rupt contractul cu Ionuț Șerban, odată cu intrarea în insolvență.

ADVERTISEMENT
Tags: