Sport

Ionuț Vînă, ironizat de suporterii oltenilor de ziua lui. Fanii nu au uitat de litigiul cu Universitatea Craiova: „Să facă cinste din banii pe care i-ar vrea”

Ionuț Vînă nu a scăpat de ironiile fanilor nici măcar de ziua de naștere. Mijlocașul a fost luat la țintă de fanii oltenilor, pentru litigiul cu Universitatea Craiova.
20.02.2023 | 23:38
Ionut Vina ironizat de suporterii oltenilor de ziua lui Fanii nu au uitat de litigiul cu Universitatea Craiova Sa faca cinste din banii pe care iar vrea
Ionuț Vînă, ironizat de suporterii oltenilor de ziua lui. Fanii nu au uitat de litigiul cu Universitatea Craiova:. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ionuț Vînă sărbătorește împlinirea a 28 de ani, însă aniversarea mijlocașului nu este cea mai fericită din ultimii ani pentru el. Fostul jucător de la FCSB și Sergiu Hanca cer despăguri în valoare de 7,5 milioane de euro Universității Craiova, motiv pentru care suporterii alb-albaștrilor l-au ironizat pe rețelele de socializare.

Ionuț Vînă, ironizat de fanii Universității Craiova de ziua lui: „Ești cel mai bine plătit spectator de pe Oblemenco. Poți rămâne și în domeniu, stai pe lângă oamenii care îngrijesc gazonul”

Ionuț Vînă și Sergiu Hanca sunt împlicați într-un scandal de milioane de euro cu Universitatea Craiova, după ce jucătorii au fost excluși din lotul oltenilor de către Mirel Rădoi. Suporterii alb-albaștrilor nu au uitat de litigiul cu formația din Bănie și l-au luat la țintă pe mijlocaș, chiar în ziua când împlinește 28 de ani.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul s-a aflat pe lista neagră a Universității Craiova din această iarnă, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Cu apariții din ce în ce mai puține în lotul alb-albaștrilor, suporterii oltenilor sunt de părere că Ionuț Vînă va dispărea din peisajul fotbalului românesc, dacă nu face anumite compromisuri.

„Ioane, să fii sănătos și să-ți dea Dumnezeu inspirație pentru reconversia profesională! Ești cel mai bine plătit spectator de pe Oblemenco, dar trebuie să te gândești la viitor. Ioane, se termină contractul, trebuie să ai și tu o meserie. Ochii pe carte, mai ai timp, ești tânăr, poți rămâne și în domeniu, stai pe lângă oamenii care îngrijesc gazonul”,

ADVERTISEMENT

„Ăsta e fotbalistul Universității doar pentru că încă e plătit de noi. E singurul fotbalist din România care nu este dorit de nicio echipă. Ca să înțeleagă și el cât e de slab, rușine națională. / La mulți ani, Ionuț! Să fii sănătos și să ai înțelepciunea de a te bucura în fiecare zi că ești în lotul nostru. P.S. Mare păcat că ți-ai greșit meseria! Sunt sigur că ai fi fos un instalator genial”, au spus suporterii Universității Craiova.

Ionuț Vînă a purtat  numărul 10 la Universitatea Craiova până la începutul sezonului 2022-2023, când Ștefan Baiaram a devenit „decarul” alb-albaștrilor. Un suporter al juveților a spus că mijlocașul transferat de la FCSB ar fi face defavor oricărui tricoul de la 1 până la 99.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani! Nu doar că ai fost cel mai slab număr 10 al Universității, dar ai reușit acest lucru și cu numărul 30… La ce constanță arăți la acest capitol, sigur nu îți stă în cale niciun număr de la 1 la 99, cu mențiunea că numere mai mari nu am văzut în fotbal”, a mărturisit fanul.

„La mulți ani în diviziile inferioare! Să facă cinste din banii pe care i-ar vrea”

Postarea Universității Craiova a strâns 270 de comentarii și aproximativ 750 de reacții la trei ore de la publicarea pe pagina oficială de Facebook a clubului. Majoritatea mesajelor trimise de suporterii alb-albaștrilor sunt ironii la adresa lui Ionuț Vînă.

ADVERTISEMENT

„Eu zic că este de ajuns să îi ureze familia lui «La mulți ani», Universitatea Craiova din câte se pare nu este familia lui, adio, Ioane! Acest băiat nu are simțul penibilului. / La mulți ani, dar în diviziile inferioare. Aici au jucat oameni cu bun-simț, dar tu ai rămas la vârsta asta, încă cu mare speranță.

Să facă cinste din banii pe care i-ar vrea el, chipurile fotbalist. Nu are mândrie în el, să își câștige pâinea cinstit. / La mulți ani… Omul ăsta a fost baza FCSB și a venit din dragoste pentru Craiova, dragostea pentru bani. Păcat de talentul lui, să îi spună împresarul că degeaba ai talent dacă nu muncești și când te setezi pe bani, banii nu vin”, au scris fanii.

Un fan al Universității Craiova a adaptat celebra sintagmă a lui Alexandru Lăpășneanu, celebră din opera lui Costache Negruzzi: „Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau”. Aceștia au spus că Eugen Neagoe ar putea să îi ofere câteva minute pe stadionul „Ion Oblemenco” drept cadou.

„Tu dai clubul în judecată? Ar trebui să plătești clubului, pentru că ți-a dat destule șanse. Să îți fie rușine purtător de tricou. / Poate îți dă cadou câteva minute pe Oblemenco, să îți putem cânta câte ceva, pentru litigiul tău.

Dacă noi nu-l vrem, el ne vrea. Așa arată un dăunător parazit într-un organism sănătos! O să te bage în cartea de biologie, o să dai în judecată și pentru drepturile de imagine, tenie mică. / Sper ca următoarea postare a clubului care include numele tău să fie cea cu «Mulțumim», nu avem pentru ce să își mulțumim, dar asta este politica clubului”, au spus suporterii.

Mihai Rotaru, acuze dure la avocata lui Sergiu Hanca și Ionuț Vînă: „Am crezut că e escroacă și îi ațâță. Cred că este vorba de incompetență mare”

Într-o intervenție telefonică la FANATIK SUPERLIGA, Mihai Rotaru a pus tunurile pe avocata lui Sergiu Hanca și Ionuț Vînă„Telefonul meu va fi mereu deschis, biroul meu va fi deschis. Am văzut și declarația avocatei lor. Noi am crezut că avocata lor e escroacă și îi ațâță ca să zic așa. Dar nu e adevărat. Cred că e vorba de incompetență mare. În momentul în care vii și spui ‘100% vei câștiga la TAS’, te uiți și zici e nebună, ce gândește?

Mi-am dat seama că e vorba de incompetență și nu de vreo escrocherie la mijloc. Noi am avut cazul Eugen Neagoe – U Cluj. Dânsa e și avocatul domnului Neagoe. Și susținea sus și tare că la primul termen se închide procesul, câștigă Neagoe. Și îi convingea pe toți. Și eu le-am zis colegilor mei ‘Bă, voi sunteți nebuni, cum să se închidă la primul termen?’”, a declarat Mihai Rotaru.

  • 28 de ani a împlinit Ionuț Vînă
  • 250.000 de euro este cota de piață a mijlocașului, conform transfermarkt
  • 5 partide a jucat la Universitatea Craiova în acest sezon

  • Cota BETANO pentru U Craiova: 2,27 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT