Fotbal intern

Iosif Rotariu, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Stelei, e convins: „FCSB umple Ghencea”

29.04.2020 | 13:45
Iosif Rotariu unul dintre cei mai importanti jucatori din istoria Stelei e convins FCSB umple Ghencea
ADVERTISEMENT

Iosif Rotariu, finalist cu Steaua în Cupa Campionilor Europeni, consideră că FCSB ar putea juca și chiar ar umple noua arenă din Bulevardul Ghencea, construită pentru găzduirea antrenamentelor de la EURO 2020.

„Oricine poate juca acolo”

Noul stadion din Ghencea a generat o adevărată dispută între suporterii Stelei, care consideră că doar echipa din Liga a patra poate evolua acolo, și susținătorii FCSB, care, prin vocea lui Gheorghe Mustață, și-au manifestat intenția ca formația favorită să joace pe arena construită pentru EURO.

ADVERTISEMENT

Iosif Rotariu, unul dintre jucătorii importanți din istoria clubului „roș-albastru”, finalist al Cupei Campionilor Europeni în 1989, pierdută 0-4 cu AC Milan, transmite că orice echipă ar trebui să fie lăsată pe stadionul „Steaua”, atât timp cât toate costurile de închiriere vor fi acoperite.

Îmi place foarte mult cum arată, Ghencea poate fi umplut!Și de FCSB! Acolo pot juca toate echipele care plătesc chirie, inclusiv FCSB. Vor fi iar meciuri de Liga Campionilor în Ghencea”, a declarat Iosif Rotariu, la TV ProX.

ADVERTISEMENT

Lucrările stadionului din Ghencea au avansat mult în ultima perioadă, fiind montate deja scaunele și una dintre tabelele de marcaj, iar ministrul Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat că suprafața de joc va fi montată în luna septembrie.

Iosif Rotariu face 2.000 de abdomene pe zi

Iosif Rotariu recunoaște că încearcă să își păstreze forma fizică chiar și în această perioadă de izolare. Fostul fotbalist al Stelei dezvăluie că face zilnic 2.000 de abdomene și își ocupă o mare parte din timpul liber în fața televizorului.

ADVERTISEMENT

Acum, la 58 de ani, am exact greutatea pe care o aveam în timpul carierei: 73 de kilograme.

N-am ieșit din casă de 14 zile, nu pot să-mi exersez nici forehandul pe terenul de tenis, dar fac abdomene: 2.000 pe zi. Așa mă mențin în formă. În rest, mă uit la emisiunile de sport, la televizor, n-am ce să fac altceva”, recunoaște Iosif Rotariu.