Life

Ipostaza obraznic de sexy în care s-a expus Teodora, fata lui MM Stoica și iubita lui Bromania

Teodora Stoica, fata lui MM Stoica și iubita lui Bromania, a avut o ipostază obraznic de sexy în care s-a expus pe rețelele de socializare.
05.09.2023 | 19:41
Ipostaza obraznic de sexy in care sa expus Teodora fata lui MM Stoica si iubita lui Bromania
Ipostaza obraznic de sexy în care s-a expus Teodora Stoica. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fata lui MM Stoica a postat o fotografie sexy pe rețelele de socializare, care a strâns multe aprecieri. Teodora a arătat urmăritorilor ei cât de fit este, pozându-se în oglindă.

Ipostaza obraznic de sexy în care s-a expus Teodora Stoica

Teodora Stoica a aprins imaginația bărbaților, după ce s-a pozat în oglindă, arătându-și corpul și postând imaginile pe rețelele de socializare, unde a primit multe aprecieri.

ADVERTISEMENT

Matei Dima, cunoscut sub aliasul Bromania, este noul iubit al Teodorei Stoica și a mărturisit recent, după ce s-a despărțit de fosta iubită, că se gândește serios la căsătorie, iar Teodora Stoica pare să fie aleasa.

„Iată-mă aici, singur și gata să am o familie. Sunt gata, vreau să anunț, în exclusivitate la voi, că mi-ar plăcea să am o familie”, spunea Matei Dima, conform cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost surprinși împreună și pe stadionul Ghencea, unde s-au ținut în brațe. Teodora Stoica a dezvăluit că se uită la toate meciurile FCSB-ului: „Mă uit la meciurile din Liga 1.

Merg la toate meciurile Stelei, chiar și în deplasare, chiar și pe frig. Eu și tatăl meu vorbim înainte de fiecare meci. Îl văd stresat și îmi transmite și mie asta. Pune suflet în tot ce face”.

ADVERTISEMENT
Fotografia Teodorei Stoica. Sursă foto: Captură/Facebook
Fotografia Teodorei Stoica. Sursă foto: Captură/Facebook
Fotografia Teodorei Stoica. Sursă foto: Captură/Facebook
Fotografia Teodorei Stoica. Sursă foto: Captură/Facebook

Cum se menține în formă Teodora Stoica

Teodora Stoica a povestit cum se menține în formă și cât de important este sportul în viața ei: „Am încercat toate sporturile, tenis, handbal şi fotbal, dar nu s-au prins. Eu nu sunt bună la nimic cu minge.

Prefer să alerg, să fac sală. Eram într-o perioadă mai grea şi chiar tatăl meu mi-a spus nu sta, fă sport, mişcă-te, că o să înţelegi, o să vezi cât e de important şi practic sportul m-a scos din nişte stări destul de rele”.

ADVERTISEMENT

„Am fost la un semimaraton şi chiar Ovidiu Kurti (n.r. – kinetoterapeutul de la FCSB) mi-a spus, dar dacă tot ai fost şi ţi-a plăcut, de ce nu încerci şi un triatlon? M-am gândit bicicletă, înot…

Îmi place să merg cu bicicleta. Hai să încerc şi înotul. Ciudat acum e că înotul e proba preferată. Am cam două antrenamente pe zi, mă duc de trei, patri ori pe săptămână la înot şi apoi alternez. Fac bicicletă, alergare şi sală”, a mai spus Teodora Stoica, la OrangeSport.

ADVERTISEMENT
Tags: