Life

Ireal ce a descoperit o femeie în lasagna pe care a cumpărat-o de la Lidl. Elena a vrut să le astâmpere foamea copiilor

Ce a putut să descopere o femeie în lasagna pe care a cumpărat-o de la Lidl. Elena a vrut să le dea copiilor săi să mănânce.
28.09.2023 | 08:47
Ireal ce a descoperit o femeie in lasagna pe care a cumparato de la Lidl Elena a vrut sa le astampere foamea copiilor
Ireal ce a descoperit o femeie în lasagna de la Lidl. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ce a descoperit o femeie în lasagna la cutie pe care a cumpărat-o de la Lidl.  Aceasta le-a dat-o copiilor să mănânce, dar a avut parte de o surpriză neplăcută!

Ireal ce a descoperit o femeie în lasagna de la Lidl

O femeie a cumpărat o lasagna de la Lidl și a vrut să le-o dea copiilor să mânânce, dar a avut parte de un șoc. Elena a povestit pe rețelele de socializare că a găsit un vierme în mâncare!

ADVERTISEMENT

Femeia a povestit că i s-a făcut rău după ce a văzut creatura în farfurie și nu a mai verificat dacă are și alte asemenea specimene.

Femeia a povestit că a luat două guri din mâncare așa că nu i s-a făcut rău. În schimb, unul dintre copiii ei a început să vomite după ce a văzut viermele în mâncare. Femeia a dat 16,99 lei pe caserola de lasagna cu viermi.

ADVERTISEMENT

„Am cumpărat lasagna de la Lidl, din Dacia (în Iași). Seara, în jurul orei 19:00, după ce am gătit-o, am găsit viermele. Nu știu dacă mai avea și alții, mi s-a făcut rău și nu am mai putut să verific.

Nu am ajuns la spital. Am luat două guri, iar unul dintre copii a vomat, după ce a văzut ce e în farfurie. Până acum am luat de vreo 3 ori lasagna de la Lidl. De obicei gătesc acasă lasagna, dar, dacă sunt în criză de timp sau vreau o cantitate mică, cumpărăm de la Lidl”, a declarat Elena, pe grupul Ești din Iași.

ADVERTISEMENT
Viermele din mâncare
Viermele din mâncare. Foto Colaj Fanatik / Facebook

Elena a alertat autoritățile

Femeia a decis că este cazul să anunțe pățania și autorităților, dar și supermarketului Lidl.

Ea a făcut reclamații la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Direcția de Sănătate Publică (DSP) și Lidl.

ADVERTISEMENT

„Aseară am trimis mail la Lidl, am completat formularul la ANPC, am trimis mail la DSP. 

Astăzi a fost soțul și a depus reclamație la DSP Iași. Toate aceste demersuri le-am făcut pentru a lua măsuri organele de control, în speranța că nu vor mai exista astfel de produse la vânzare”, a mai povestit femeia.

ADVERTISEMENT
Tags: