Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ireal! O echipă din Liga 2 are buget de cinci ori mai mare decât CSA Steaua

George Ogăraru a mărturisit că există o echipă în Liga secundă care are bugetul academiei de copii și juniori de 5 ori mai mare decât CSA Steaua.
25.07.2023 | 20:38
Ireal O echipa din Liga 2 are buget de cinci ori mai mare decat CSA Steaua
Ireal! O echipă din Liga 2 are buget de cinci ori mai mare decât CSA Steaua
ADVERTISEMENT

Cel mai probabil acești bani sunt veniți din partea guvernului de la Budapesta, pentru că e vorba despre juniorii celor de la FC Csikszereda. Inițial, George Ogăraru dezvăluise ce buget au juniorii lui CSA Steaua, 500.000 de euro pe lună. ”500.000 de euro, cam așa, mai primim 100.000 în fiecare an, suntem în top 10 al academiilor, 100.000 de la Federație”, a explicat Ogăraru.

Ireal! O echipă din Liga 2 are buget de cinci ori mai mare decât CSA Steaua

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Ogăraru a dezvăluit că FC Csikszereda se laudă cu un buget la copii și juniori de 5 ori mai mare. ”Nu ne comparăm cu Csizksereda, nu vreau să spun, am auzit niște cifre. Au buget X5 cât noi. Așa am auzit eu un zvon, nu știu dacă e 100% adevărat, ne-am întâlnit cu ei în finala cupei la U17, ne-am bucurat că am reușit să câștigăm 3-0”, a explicat Ogăraru.

ADVERTISEMENT

Uluit de informație, jurnalistul Alin Buzărin a concluzionat că nu e tocmai rău, pentru că fotbalul românesc crește pe spatele bugetului guvernului maghiar. ”Peste 2 milioane? Eu nu plătesc impozit de la statul maghiar, asta s-ar putea să-l deranjeze pe Giury bacsi de la Budapesta, că banii pe care el îl plătește pe impozite, îi dă la fotbal undeva în România. Nu sunt contribuabilul la statul maghiar nici cu un forint”, concluzionat Buzărin.

Mihai Stoichiță, analist FANATIK și reprezentant al FRF, a fost dorit în această vară de FC Csikszereda, însă negocierile nu s-au concretizat. “Zvonistica în jurul meu este imensă. Merg la FRF cu mare plăcere, îmi fac treaba la fel de bine cum am făcut-o întotdeauna, sunt foarte bun prieten cu cei de la Csikszereda, Miercurea Ciuc, dar asta nu înseamnă că merg la Csikszereda.

ADVERTISEMENT

Am fost onorat de ce au spus ei astăzi că ei oricând mă așteaptă acolo. Nu este cazul deocamdată, până când nu se desparte federația de mine, eu sunt aici și îmi fac treaba aici, atât, dar nimic alt ceva. Le mulțumesc pentru modul în care au vorbit, chiar m-au impresionat declarațiile lui Zoli Zoltan.

Țin minte că acum vreo două luni voiau să mă aducă manager general pe acolo, dar nu este cazul deocamdată. În caz că nu vor fi mulțumiți de mine (n.r. cei de la FRF), vă dați seama că mă voi duce în altă parte, dar nu știu unde, asta este viața. Presa e una, federația este altceva. În federație nu există vreo dispută. Cel mai bine este să-l întrebați pe dl. Burleanu, pentru că el este șeful meu acolo, și trebuie întrebat dacă există vreo astfel de situație.

ADVERTISEMENT

M-am despărțit astăzi (n.r. joi) de domnul președinte pe la ora 18:00, dar nu mi s-a spus nimic, așa că mă duc și mâine la serviciu. Astea sunt lucruri în funcție de fel și fel de zvonuri și interese. Lucrurile acestea nu mă mai impresionează, vă dați seama că la cât timp a trecut nu mă sperie nimic și nu mă impresionează absolut nimic”, declara Stoichiță, pe marginea acestui subiect, la SPORT TOTAL FM.

FANATIK SUPERLIGA revine în forță și e în direct și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 pe www.fanatik.ro. Pentru cei ce nu au văzut emisiunea în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30 pe pagina de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici Oficial și Fanatik. Nu ratați nicio emisiune, pentru că exclusivitățile sunt la FANATIK SUPERLIGA!

ADVERTISEMENT

Echipa cu buget mai mare ca CSA Steaua

Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
Soția lui Dani Alves a rupt tăcerea, după ce a aflat câți ani...
Soția lui Dani Alves a rupt tăcerea, după ce a aflat câți ani va petrece în închisoare brazilianul pentru viol
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
O studentă a vrut să se angajeze la supermarket, însă a renunţat când...
O studentă a vrut să se angajeze la supermarket, însă a renunţat când a aflat salariul. "La 40 de ore pe săptămână e prea puţin"
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Schimbarea care îi va afecta pe români. Ce se întâmplă cu cardurile de...
Schimbarea care îi va afecta pe români. Ce se întâmplă cu cardurile de energie
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă...
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă în aprilie
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă