Sporturi

Capăt de drum! Begu pierde clar cu Garcia în turul III la Roland Garros

02.06.2018 | 19:47
Capat de drum Begu pierde clar cu Garcia in turul III la Roland Garros
ADVERTISEMENT

Irina Begu a ratat calificarea în optimile de finală de la Roland Garros, învinsă fiind în două seturi de Caroline Garcia, cap de serie numărul 7. A fost 6-1, 6-3 pentru franțuzoaică, reprezentând a patra sa victorie în cele șase confruntări cu sportiva noastră.

Irina nu va pleca acasă însă cu mâna goală, urmând să încaseze un cec de 130.000 de euro pentru prezența sa în turul III la French Open 2018. Totodată, Begu încă se află pe tabloul de dublu feminin de la Roland Garros.

ADVERTISEMENT

Într-un alt meci jucat sâmbătă, Simona Halep a învins-o clar pe Andrea Petkovic.

Irina Begu – Caroline Garcia LIVE STREAM turul 3 Roland Garros 1-6, 3-6

Game, set și meci, Caroline Garcia 3-6

Begu reușește break-ul care poate schimba soarta setului! 3-5

Irina încearcă din răsputeri să rămână în meci 2-5

Un singur game o mai desparte pe Caroline Garcia de calificare 1-5

Game pentru Garcia, care face un pas important spre câștigarea meciului 1-4

Franțuzoaica joacă la rândul său bine 1-3

Game bun pentru Begu 1-2

Garcia își dublează avantajul, iar Irina pare să nu aibă răspuns 0-2

Setul secund începe în aceeași notă 0-1


Franțuzoaica pune capăt primului set 1-6

Se face 5-1 pentru Garcia din păcate 1-5

Garcia își câștigă ceva mai greu acest game în care a servit 1-4

Vine și răspunsul Irinei, cu un game la zero pe propriul serviciu 1-3

Încă un game pentru Caroline care pare de neoprit în acest debut de meci 0-3

Garcia face break-ul, iar Begu rămâne în continuare fără punct 0-2

Franțuzoaica debutează perfect, cu un game luat la zero 0-1

A început meciul!

Caroline Garcia va servi prima


UPDATE, 02.06, ora 18:07 / Partida dintre Goffin și Monfils s-a terminat. Meciul lui Begu ia startul la 18:30.


UPDATE, 02.06, ora 13:51 / Irina Begu s-a consultat cu Simona Halep înaintea meciului cu Garcia. Halep și Garcia au fost partenere de antrenament în ultimele zile. „Am întrebat-o şi am vorbit la modul general cu ea. Dar am jucat de atâtea ori cu Garcia, ştiu practic ce trebuie să fac” – a spus Irina Begu la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 19:52 / Organizatorii de la Roland Garros au anunţat că meciul Irina Begu – Caroline Garcia se va disputa sâmbătă pe terenul “Suzanne Lenglen”. Partida este a doua pe programul zilei şi nu va începe mai devreme de ora 14:30.


Tot sâmbătă, Simona Halep o înfruntă pe Andrea Petkovic, jucătoare pe care o conduce cu 6-1 în privința înâlnirilor directe.

ADVERTISEMENT

Irina Begu – Caroline Garcia LIVE STREAM turul 3 Roland Garros. Sportiva noastră are meci cu jucătoarea de origine franceză Caroline Garcia, marea și, de altfel, singura speranță în acest moment a publicului parizian la câștigarea turneului de la Roland Garros. Este cea de-a șasea confruntare dintre cele două, Garcia conducând serie cu 3-2. Interesant este că două dintre confruntări au avut loc în același an 2014, la același turneu, New Haven. Cum a fost posibil? Begu o învingea atunci pe Garcia în calificări, însă pierdea în primul tur în fața aceleiași jucătoare, care beneficia de statutul de lucky loser. Irina și Caroline s-au mai întâlnit apoi abia în 2016, când din nou și-au împărțit victoriile – Irina la Charlestone, iar Caroline la New Haven. În 2017, la Bastad, a avut loc precedentul duel, iar franțuzoaica și l-a adjudecat în trei seturi.

Irina Begu – Caroline Garcia LIVE STREAM turul 3 Roland Garros

Begu și-a început cum nu se poate mai extenuant aventura la această ediție a French Open. A învins-o în trei seturi pe Anna Karolína Schmiedlová, scor 6-4, 5-7, 9-7! De un meci mai ușor decât s-ar fi așteptat a avut parte în turul II, împotriva chinezoaicei Shuai Zhang, cap de serie numărul 27. A trecut de ea în minimum de seturi, scor 6-3, 6-4. În comparație, Garcia a eliminat chiar două jucătoare din China. Mai întâi, în turul I, pe Ying Ying Duan, scor 6-1, 6-0, iar în turul anterior pe Shuai Peng, scor 6-4, 3-6, 6-4.

ADVERTISEMENT

La casele de pariuri online, Irina Begu are o cotă de 3.05 să câștige acest duel, în vreme ce adversara sa este creditată cu 1.38. Cei care vor miza pe o victorie în trei seturi a sportivei noastre beneficiază de cota 6.75.

ADVERTISEMENT