Sport

Irina Begu – Jessica Pegula 5-7, 6-4, 4-6, în optimi de finală la WTA Charleston. Românca pierde un meci cu răsturnări halucinante. Video

Irina Begu a fost învinsă de Jessica Pegula în optimile de finală de la WTA Charleston, într-o partidă care a avut o desfășurare demnă de un thriller.
06.04.2023 | 23:57
Irina Begu  Jessica Pegula 57 64 46 in optimi de finala la WTA Charleston Romanca pierde un meci cu rasturnari halucinante Video
ADVERTISEMENT
06-04-2023
18:27

Begu - Pegula 5-7, 6-4, 4-6

Vezi aici cele mai importante momente

5-7, 6-4, 4-6: Irina Begu părăsește WTA Charleston în optimile de finală, după un meci ireal cu Jessica Pegula în care fiecare jucătoare a avut serii lungi de game-uri câștigate.

5-7, 6-4, 4-5: Begu își pierde de două ori la rând serviciul și Pegula va servi pentru a merge în sferturi.

5-7, 6-4, 4-2: Românca a mai făcut un break pe care l-a cedat imediat, dar este încă în avantaj.

5-7, 6-4, 3-0: Begu începe cu break setul decisiv și ajunge la 9 game-uri câștigate la rând.

5-7, 6-4: Românca mai face un break spectaculos, egalează la seturi și trimite întâlnirea în decisiv.

5-7, 5-4: Begu face cinci game-uri la rând pentru o revenire spectaculoasă și e aproape de a trimite meciul în decisiv.

5-7, 2-4: Românca reușește să-și ia înapoi un break și începe să spere într-o revenire.

5-7, 0-3: Begu începe dezastruos setul secund și își pierde de două ori serviciul.

5-7: Americanca își ridică nivelul jocului, face și ea trei game-uri consecutiv și își pune în cont primul set.

5-4: Begu are o serie fantastică de trei game-uri la rând și este la un pas de câștigarea setului inaugural.

2-4: Românca a mai echilibrat jocul, dar Pegula servește bine și își păstrează avantajul.

1-2: Begu începe prost meciul și își pierde serviciul.

0-0 – A început meciul. 

Cele două jucătoarea și-au făcut apariția pe teren.

Begu și Pegula s-au întâlnit de trei ori în circuitul WTA, iar românca are 2-1 la directe. Begu a câștigat în sferturi la Indian Wells 2020 și la Melbourne 250 în 2022, de fiecare dată în minim de seturi, iar americanca s-a impus în trei seturi la ultima întâlnire, în optimi la Roland Garros 2022.

Confruntarea Irina Begu – Jessica Pegula are loc joi, 6 aprilie, cu începere de la ora 21:25, oră aproximativă, ora României, ora 14:25 în SUA, în cadrul optimilor de finală ale turneului WTA de 500 de puncte și premii în valoare de 700.000 de dolari, aflat acum la ediția jubiliră cu numărul 50.

Unde se joacă meciul Irina Begu – Jessica Pegula

Întâlnirea Irina Begu – Jessica Pegula se desfășoară joi, 6 aprilie, în jurul orei 21:25, ora României (14:25, ora SUA), în optimile de finală (turul 3) al turneului feminin Charleston Open, turneu de 500 de puncte, care are loc în această localitate de 114.00 locuitori din statul Carolina de Sud. Meciul este programat pe Credit One Stadium, principala arenă de la Family Circle Tennis Center.

ADVERTISEMENT

Turneul de la Charleston are ca particularitate, în afara faptului că este primul din SUA din cadrul circuitului WTA pe zgură, faptul că se joacă pe o suprafață atipică din punctul de vedere al culorii, în loc de roșiatică fiind verde. Ca peste tot unde au evoluat pe teritoriul SUA câțiva zeci de români au încurajat-o pe Irina încă de la prima partidă.

Cine transmite la TV partida Irina Begu – Jessica Pegula din optimi WTA Charleston

Partida Irina Begu – Jessica Pegula se joacă joi, 6 aprilie, de la ora 21:25, oră aproximativă, pentru că va fi al treilea meci pe terenul principal, Credit One Stadium de la Openul de 500 de puncte de la Charleston în cadrul optimilor de finală și va fi transmisă la TV, în direct și în exclusivitate, pe postul Digi Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Charleston, localitate care s-a numărat printre primele capitale ale SUA după proclamarea independenței la 4 iulie 1776, joi, 6 aprilie, va fi o vreme de autentică vară, cu un soare strălucitor pe cer încă de la ivirea zorilor, fără nicio picătură de ploaie în program. Maxima zilei, la ora prânzului, când va juca de fapt Irina, pentru că e vorba de ora Americii, va fi de 26 grade, singurul impediment pentru jucătoare putând fi umiditatea extrem de mare, 95 la sută.

Cine este Jessica Pegula, adversara Irinei Begu în optimi de finală la WTA Charleston

Jessica Pegula, adversara Irinei Begu în optimile de finală ale turneului de 500 de puncte de la Charleston, este cea mai bogată jucătoare din circuitul feminin. Dincolo de faptul că a reușit să ajungă în Top 10, ocupând în prezent locul 3 mondial, Pegula este moștenitoarea unui uriaș imperiu financiar, estimat la minim 3,6 miliarde dolari, construit de tatăl său, Ted Pegula, din afaceri cu gaze.

ADVERTISEMENT

Ted Pegula este proprietarul echipei de fotbal american Buffalo Bills, cumpărată la licitație în 2014 în fața lui Donald Trump. Jessica nu a reușit încă să ajungă în vreo finală de Grand Slam, unde s-a oprit de fiecare dată în sferturi, dar are cinci turnee câștigate la dublu și două la simplu în circuitul WTA.

Cote la pariuri la jocul Irina Begu – Jessica Pegula

Casele de pariuri nu îi acordă șanse prea multe jucătoarei noastre. Jessica Pegula este favorită certă, la cota de 1,30, în timp ce o performanță a româncei echivalează cu o cotă de 3,70. Un set luat de Irina Begu ajunge la cota de 1,90, iar un meci de trei seturi are cotă 2,50.

ADVERTISEMENT

Jessica Pegula este văzută drept mare favorită, dar nu se ține cont de faptul că la întâlniri generale scorul este de 2-1 în favoarea Irinei! Aceasta a câștigat în 2020 și în 2022 pe hard, la Indian Wells și la Melbourne Summer Set 2, turneu pregătitor înainte de Australian Open, dar a pierdut în 2022, pe zgură, la Roland Garros.

ADVERTISEMENT
Tags: