Sport

Jessica Pegula – Jaqueline Cristian 6-0, 6-1 în turul 1 la Australian Open. Nicio şansă în faţa favoritei nr. 3. Prima reacţie după eliminare. Video

Jaqueline Cristian a părăsit Australian Open 2023, după 0-6, 1-6 cu Jessica Pegula. Românca a fost eliminată în turul 1.
16.01.2023 | 06:14
Jessica Pegula  Jaqueline Cristian 60 61 in turul 1 la Australian Open Nicio sansa in fata favoritei nr 3 Prima reactie dupa eliminare Video
Jaqueline Cristian s-a duelat cu Jessica Pegula în turul 1 de la Australian Open 2023
ADVERTISEMENT
16-01-2023
04:21

Ce a spus Jaqueline Cristian după eliminarea în turul 1 de la Australian Open 2023

La finalul meciului cu Jessica Pegula, Jaqueline Cristian şi-a analizat prestaţia din meciul jucat în turul 1 de la Australian Open 2023. Sportiva de 24 de ani a susţinut că a comis prea mult erori şi că a ratat câteva momente oportune pentru a obţine mai multe game-uri.

“A jucat foarte bine şi mă aşteptam la un meci foarte solid din partea ei, doar e numărul 3 în lume. Am încercat să mă concentrez mai mult pe mine şi să fiu atentă mai mult la jocul meu decât la jocul ei, dar chiar a făcut un meci foarte bun, iar eu am greşit prea mult.

Am avut câteva şanse de a închide nişte game-uri, puteam să servesc mult mai bine, puteam să închid câteva puncte pe care le-am greşit destul de uşor. Poate ar fi fost mai strâns scorul, dar oricum ar fi fost un meci foarte greu”, a declarat Jaqueline Cristian pentru Eurosport.

16-01-2023
00:51

Jessica Pegula - Jaqueline Cristian 6-0, 6-1 în turul 1 de la Australian Open 2023

6-0, 6-1: Jessica Pegula a obţinut calificarea în turul 2 de la Australian Open 2023, în 59 de minute, după un meci în care Jaqueline Cristian nu a putut să ţină ritmul. Pentru participarea la turneul de la Melbourne, românca va încasa 71.367 de dolari şi 10 puncte WTA.

6-0, 5-1: Jessica Pegula a obţinut break-ul şi va servi pentru câştigarea meciului.

6-0, 4-1: Jessica Pegula a făcut un game alb.

6-0, 3-1: Jaqueline Cristian a oprit seria adversarei şi a câştigat primul ei game pe propriul serviciu.

6-0, 3-0: Jessica Pegula nu-i dă nicio şansă lui Jaqueline Cristian şi reuşeşte să câştige al nouălea game consecutiv.

6-0, 2-0: Jessica Pegula continuă seria de break-uri şi începe perfect şi setul al doilea.

6-0, 1-0: Primul game al setului 2 a fost destul de disputat, iar Jaqueline Cristian a ratat trei mingi de break. Până la urmă, Jessica Pegula s-a impus pe propriul serviciu.

16-01-2023
00:10

Jessica Pegula a câştigat primul set al meciului cu Jaqueline Cristian

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

6-0: Jessica Pegula s-a impus, în 28 de minute, în primul set al meciului cu Jaqueline Cristian. Jucătoarea din România nu i-a pus nicio problemă sportivei care este cap de serie numărul 3 la Australian Open 2023.

5-0: Jessica Pegula câştigă cu uşurinţă game-ul, iar Jaqueline Cristian va servi pentru a rămâne în setul 1.

4-0: Jessica Pegula obţine al doilea break al meciului şi se apropie de câştigarea primului set.

3-0: Jessica Pegula îşi consolidează break-ul şi se distanţează pe tabelă.

2-0: Jessica Pegula face break-ul, după un game foarte disputat. Jaqueline Cristian a salvat două mingi de break, însă şi-a pierdut serviciul.

1-0: Jessica Pegula începe bine meciul şi câştigă primul game pe propriul serviciu.

A început meciul dintre Jessica Pegula şi Jaqueline Cristian.

Meciul Jessica Pegula – Jaqueline Cristian are loc luni, 16 ianuarie, cu începere de la ora 02:00, în cadrul turului 1 al primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Este o misiune 99 la sută imposibilă pentru jucătoarea noastră, care întâlneşte numărul 3 WTA, Jaqueline ajungând pe tabloul principal deoarece a beneficiat de avantajul unui clasament protejat, după o accidentare gravă, ruptură de ligamente, petrecută anul trecut.

Unde se joacă meciul Jessica Pegula – Jaqueline Cristian din turul 1 la Australian Open

Întâlnirea Jessica Pegula – Jaqueline Cristian se dispută luni, 16 ianuarie, de la ora 02:00, pe unul dintre terenurile centrale ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam pe 2023, care are loc la Melbourne. Este vorba despre cel de-al doilea teren ca importanţă şi ca număr de locuri, Arena Margaret Court.

ADVERTISEMENT

Pegula şi Cristian ştiu foarte precis şi ora startului partidei lor deoarece aceasta este prima întâlnire care se joacă în acest an pe tabloul principal la Australian Open pe acest stadion, care are tribune cu o capacitate de 7.500 de locuri. Construită în 1987, arena a fost remodernizată în 2010 şi beneficiază inclusiv de sistem hawkeye, care stabileşte dacă mingea a fost sau nu afară la milimetru.

Cine transmite la TV partida Jessica Pegula – Jaqueline Cristian

Partida Jessica Pegula – Jaqueline Cristian va fi transmisă în dirext şi în exclusivitate pe canalul Eurosport. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Melbourne, prima zi de la Australian Open 2023, luni, 16 ianuarie, va fi una foarte frumoasă, aşa cum se preconizează a fi cea mai mare parte a săptămânii, doar miercuri, 18 ianuarie, şi posibil în weekend ploaia să încerce să strice programul organizatorilor. Va fi o maximă de 28 de grade şi o umiditate a aerului de cel puţin 75%.

Cine este Jessica Pegula, adversara lui Jaqeuline Cristian din turul 1 la Australian Open

Jessica Pegula, 28 ani, are origini asiatice, mama ei, Kim, fiind din Coreea de Sud. Tatăl sportivei este un celebru afacerist american, Terry Pegula, patronul echipelor Buffalo Sabres (NHL) și Buffalo Bills (NFL). Acesta are o avere estimată la 5,4 miliarde de dolari. Americanca este evident, din acest punct de vedere, cea mai bogată jucătoare din circuitul feminin. În 2021, Pegula s-a căsătorit cu Taylor Gahagen, director la Pegula Sports and Entertainment. În 2017, Pegula și-a lansat propria linie de îngrijire a pielii numită Ready.

ADVERTISEMENT

A câștigat două titluri WTA la simplu și cinci titluri WTA la dublu și a ajuns de patru ori în sferturi de finală de Grand Slam la simplu, de două ori la Australian Open, în 2021 și 2022, o dată la French Open, în 2022 și o dată la US Open, în acelaşi an. La dublu, ea este finalistă de Grand Slam, la French Open 2022, alături de Coco Gauff. A câştigat aproape 7 milioane dolari din tenis.

Cote la pariuri la jocul Jessica Pegula – Jaqueline Cristian

Casele de pariuri nu au nici cel mai mic dubiu privind numele învingătoarei în acest meci, motiv pentru care americanca Jessica Pegula a primit o cotă modică, 1,07, pentru a trece în turul 2. Dacă Jaqueline Cristian ar reuşi victoria vieţii de până acum, cota ar fi una astronomică în tenis, 9.00. Şi dacă ar reuşi să ia un set cota acordată româncei ar fi una foarte mare, 3,70.

ADVERTISEMENT

Cele două jucătoare nu s-au mai aflat niciodată până acum faţă în faţă. Jaqueline a revenit pe teren după operaţia de ligamente pe 30 august 2022, când a fost ca şi acum acceptată, prin clasament protejat, în turul 1 la US Open, unde a pierdut în două seturi în faţa estoniencei Anett Kontaveit. Jessica Pegula este în mare formă, fiind unul dintre pilonii succesului american de la United Cup în urmă cu două săptămâni, când a spulberat-o cu 2-0 pe liderul mondial, poloneza Iga Swiatek.

ADVERTISEMENT