Life

Irina Fodor, întâmplare nefericită la filmările Asia Express 4. Prin ce a trecut noua prezentatoare

Irina Fodor a avut parte de o nouă peripeție de când a plecat la filmările pentru Asia Express 4. Frumoasa vedetă a povestit prin ce a trecut direct în mediul online, unde a publicat și imagini care să ateste totul.
31.05.2021 | 20:49
Irina Fodor intamplare nefericita la filmarile Asia Express 4 Prin ce a trecut noua prezentatoare
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 a trecut printr-o întâmplare nefericită în Turcia, acolo unde se află de aproximativ o săptămână. Soția lui Răzvan Fodor muncește foarte mult, indiferent de gradele din termometru sau dacă plouă.

Așa se face că frumoasa șatenă s-a trezit cu pielea arsă de soare. Irina Fodor are brațele roșii, semn că orele de filmare de la Asia Express 4 se desfășoară în condiții atmosferice foarte ridicate.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor, o nouă peripeție la Asia Express 4. Ce a pățit la filmări

Vedeta a încercat să nu ia lucrurile în serios, asta pentru că cele 9 echipe trec prin momente mult mai grele. Gazda de la Asia Express 4 a tratat toată întâmplarea cu un simț ridicat al umorului, fără să se plângă de condiții.

 „M-am gândit să port puțin roșu azi…Ce să mai, se încinge treaba la Asia Express”, a scris Irina Fodor pe InstaStory, alături de o imagine.

ADVERTISEMENT

Din păcate, șatena nu trece pentru prima oară printr-o situație neplăcută de genul acesta. Prezentatoarea s-a trezit cu o inundație în toată regula, chiar în prima zi de filmări, în hotelul în care era cazată.

La momentul respectiv Irina Fodor credea că nu a fost pregătită îndeajuns pentru filmările reality show-ului de la Antena 1. Cu toate astea ploaia ar putea fi un semn de bogăție pentru vedeta care a plecat pe Drumul Împăraților cu 18 persoane.

ADVERTISEMENT

Cum s-a pregătit Irina Fodor pentru Asia Express 4. Ce a pus în bagaj

Irina Fodor a plecat de acasă pentru o perioadă de două luni, înainte de marele moment dezvăluind cum se pregătește. Soția prezentatorului Răzvan Fodor și-a luat un bagaj destul de mare în care a pus de toate, pentru orice tip de vreme.

Fosta gazdă de la „Vocea României” nu a uitat de accesorii și de produsele de înfrumusețare, în ciuda faptului că este nevoită să care după ea bagajul uriaș pe oriunde au loc filmările reality show-ului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Mai sunt doar câteva zile până la plecare, și am început să îmi fac bagajul: am haine pentru temperaturi de maximum 10 grade, dar și haine pentru 50 de grade. 

Pălării, eșarfe, trusa de make-up, accesorii… Toate sunt împrăștiate prin dormitor, trollerul stă cu gura căscată la mine și se întreabă dacă am cu adevărat de gând să înghesui toate bulendrele alea în el.

Adevărul e că, în perioada asta înainte de plecare, mi-a fost cel mai greu: tot timpul am fost împărțită între astea două sentimente: entuziasmul de a porni într-o aventură și frica de a fi departe de ai mei atâta timp”, scria acum o săptămână Irina Fodor pe blogul personal.

ADVERTISEMENT