Life

Irina Fodor, la un pas să fie răpită. Ce a pățit prezentatoarea de la America Express

Irina Fodor a fost la un pas distanță să fie răpită. S-a întâmplat chiar în timpul filmărilor pentru super show-ul America Express.
19.03.2023 | 22:02
Irina Fodor la un pas sa fie rapita Ce a patit prezentatoarea de la America Express
Irina Fodor, la un pas să fie răpită la America Express. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Fodor este prezentatoarea emisiunii America Express. Anterior, Gina Pistol prezenta emisiunea, însă după ce a devenit mamă lucrurile s-au schimbat. Dacă de la depărtarea, job-ul vedetei de la Antena 1 poate părea simplu, aflați că există și câteva riscuri.

Noi dezvăluiri despre America Express 2024

America Express este unul dintre cele mai urmărite show-uri din România. Vedete celebre ajung să fie puse în fel de fel de situații, unele amuzante, altele cât se poate de interesante. Nu toate probele sunt însă chiar atât de simple și de asemena, pot exista și mari pericole.

ADVERTISEMENT

Iar asta o spun chiar producătorii emisiunii care au făcut niște dezvăluiri neașteptate. S-ar părea că Irina Fodor, dar și alte fete din producție de la America Express s-au aflat la un moment dat în mare pericol. Mai exact, exista posibilitatea ca acestea să fie răpite.

Cum s-a putut întâmpla acest lucru? Producătorii Mona Segall și Robert Lionte au fost invitați la podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu”. Printre altele, aceștia au vorbit depsre locul unde se va filma noul sezon America Express, dar și despre deciziile luate.

ADVERTISEMENT

Filmările pentru America Express 2024 încep anul acesta, însă țările s-ar putea schimba. Robert Leonte susține că sunt unele zone care pot fi extrem de periculoase. ”Columbia, sudul Columbiei. Nu e mai safe. Bolivia, Medellin, Ecuador și Argentina”, a dezvăluit Robert Lionte.

Și totuși ce s-a întâmplat la America Express și ce a dus la o astfel de decizie? Mona Segall a povestit un eveniment nu tocmai plăcut. Irina Fodor a fost la un pas distanță să fie răpită și se pare că vizată nu era doar prezentatoarea tv ci și alte fete din echipă.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor, la un pas să fie răpită la America Express

Mai exact, un bodyguard al Irinei Fodor a observat un detaliu interesant. Cineva le făcea poze fetelor din echipă, dar și Irinei Fodor pe ascuns. Tocmai din acest motiv omul de la securitate le-a recomandat tuturor să nu părăsească curtea în care se află.

Ce este și mai interesant este că, potrivit Monei Segall, în zona respectivă se răpeau mai multe fete. Chiar și pe unii copaci erau atârnate pozele celor dispărute, iar zona era intens supravegheată având în vedere cele întâmplate acolo.

ADVERTISEMENT

”În mașina Irinei era cineva de la securitate înarmat și acea persoană, acel bodyguard al Irinei, ne-a spus: În momentul ăsta intrați în curtea asta și nu vă mai mișcați de aici!. El văzuse pe cineva care făcea poze fetelor din echipă și Irinei pe ascuns.

A spus că e zona din care se răpesc cele mai multe fete. Erau copaci în care erau atârnate toate pozele celor dispăruți. Au venit federalii, cu arme, au înconjurat zona”, a declarat Mona Segall, în cadrul Podcast-ului respectiv.

ADVERTISEMENT