Life

Irina Fodor și-a schimbat radical look-ul. Cum arată acum prezentatoarea de la America Express: “Era să nu te cunosc”

Irina Fodor și-a schimbat radical look-ul. Prezentatoarea de la America Express i-a surprins pe toți. Cum arată acum vedeta.
13.02.2024 | 14:59
Irina Fodor sia schimbat radical lookul Cum arata acum prezentatoarea de la America Express Era sa nu te cunosc
Irina Fodor și-a făcut o schimbare de look. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Irina Fodor și-a schimbat radical look-ul și le-a arătat tuturor prin ce transformare a trecut. Vedeta de la Antena 1 a primit numeroase complimente pe rețelele sociale.

Irina Fodor și-a schimbat radical look-ul și a surprins pe toată lumea. Cum arată acum

Prezentatoarea de la Asia Expres și-a surprins urmăritorii din mediul online cu o nouă coafură. Soția lui Răzvan Fodor a încercat ceva nou, diferit de cum și-a obișnuit cunoscuții, dar și fanii.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor obișnuiește să apară în public cu părul drept sau prins, însă de data aceasta a postat două imagini cu un look inedit. Prezentatoarea TV s-a afișat cu părul creț, după o transformare care a durat mai bine de patru ore.

“Ta-daaam! Nu a durat mult transformarea de la păr drept la păr creț…doar vreo 4 ore și jumătate. Cred că o să și înrămez pozele astea, că altă dată nu mai pup!”, a scris Irina Fodor pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, internauții au reacționat imediat la fotografiile postate de vedeta de la Antena 1. Cei mai mulți au fost plăcut surprinși de noul look al Irinei Fodor și nu au ezitat să o complimenteze.

“Ești superbă! Îți stă foarte bine!”, “Superbă”, “Ptiu să nu te deochi, era să nu te cunosc, îți șade bine…o seară frumoasă”, “Ce frumos îți stă”, “Dar ce bine te prinde. Ești frumoasă foc”, “Cat ești de frumoasă. Te prinde de minune”, ai fost câteva dintre comentariile fanilor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, unii au fost surprinși de cât de mult a rezistat vedeta pentru a obține acest rezultat. “Atâtea ore”, “„Woooow, nu cred că aș avea atâta răbdare”, sunt alte două comentarii de la postare.

Irina Fodor
Irina Fodor s-a afișat cu o nouă coafură. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce a pățit Irina Fodor în timpul filmărilor pentru America Express

Irina Fodor, prezentatoarea de la America Express, a vorbit, acum ceva timp, despre momentele grele de care a avut parte la filmări. De multe ori, echipa de filmare primea avertizări de furtună, cutremur sau diverse blocaje pe drum.

ADVERTISEMENT

De multe ori, astfel de condiții au reprezentat o problemă atât pentru echipele de concurenți, cât și pentru cei aflați în spatele camerelor de filmat.

“Când credeai că toate merg bine, mai primeai un mesaj pe telefon. Ba că a erupt un vulcan, ba că s-a prăbușit un drum pe care noi probabil trebuia să mergem, ba că a fost un cutremur. Am în telefon peste 12 mesaje de avertizare de la autoritățile locale.

A început o ploaie foarte puternică, exact când ajungeau perechile de concurenți. Așa că am fugit toți de pe terenul de fotbal, acolo unde trebuia să îi primim și am ascuns pupitrul pe o scenă”, a povestit Irina Fodor, citată de ciao.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: