Life

Irina Loghin a dezvăluit trucul cu ajutorul căruia poți avea must tot anul. Rețeta cântăreței

Irina Loghin a dezvăluit trucul care o ajută să aibă must tot anul. Puțini cunosc această rețetă
08.11.2021 | 17:03
Irina Loghin a dezvaluit trucul cu ajutorul caruia poti avea must tot anul Reteta cantaretei
ADVERTISEMENT

Irina Loghin este cunoscută nu doar pentru cariera sa muzicală, ci și pentru sfaturile pe care le dă deseori despre cum să îți menții corpul energic, ea însăși făcând mișcare în jur de 3-4 ore în fiecare zi.

Îndrăgita interpretă de folclor a spus că a învățat de la un doctor nutriționist un truc prin care reușește să aibă must pe toată durata anului.
Cântăreața a spus că pentru a te bucura de această băutură preparată imediat după ce se coc strugurii, ai nevoie de… hrean.

ADVERTISEMENT

Da, ați citit foarte bine! Conform rețetei cântăreței, hreanul reușește să păstreze gustul aromat al mustului, iar după strecurarea acestuia, termenul de valabilitate ajunge până la un an.

Irina Loghin și trucul mustului care ține un an

„La Breaza am învățat tot felul de lucruri de la doctorul Laza. M-am dus de vreo 12 ori ca să învăț cum să mă hrănesc. Mustul se ține bine cu hrean.

ADVERTISEMENT

În primul rând, speli bine strugurii și apoi îi presezi. Îți trebuie și o damigeană. După ce îi storci bine îi strecori. La 25 de litri de kilograme ai nevoie de 250 de grame de hrean. În fiecare zi, timp de 15 zile, strecori bine hreanul, iar la final, după ce îl scoți de tot, păstrezi mustul care ține și un an”, a povestit Irina Loghin la Teo Show.

Folclorista a vorbit și despre activitățile sale de zi cu zi, spunând că se întreține făcând câte o oră și jumătate de mișcare dimineața și o oră seara. Doamna Loghin a spus și un lucru care o macină foarte tare, atunci când merge la alergat în parcul Herăstrău.

ADVERTISEMENT

Vedeta hrănește peste 20 de pisici în parc, pentru că îi este milă de ele. Nu poate dormi liniștită știind că nu au ce mânca, ori că acum cu venirea iernii vor îndura frigul.

Cântăreața are grijă de pisicuțele din parcul Herăstrău

„Mie mi-e milă rău de ele. Sunt 20 de pisicuțe și am chemat medicul să le sterilizeze că se tot înmulțesc. Doctorul mă tot duce cu vorba”, și-a spus Irina Loghin of-ul la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a vorbit și despre aparițiile sale, spunând că a început să se sature de sclipici și de costumele foarte încărcate. Mai face acest compromis de dragul muzicii, atunci când este chemată să cânte, însă și-ar dori ca toată viața de acum înainte să se îmbrace numai în ținute sport.

„I-am cerut domnului Botezatu un trening. Mi-a promis că mi-l dă. M-am săturat de sclipiciuri. Vreau un trening aparte, din material natural, să mă pot mișca bine în el, să nu mă sufoc”, a mai povestit Irina Loghin.

ADVERTISEMENT
Tags: