Life

Irina Loghin, scoasă de pe scenă în timpul spectacolului: “Eu nu am nicio vină. Publicul a huiduit”

Irina Loghin, dată afară de pe scenă în timpul spectacolului. Interpreta de muzică populară a făcut dezvăluiri despre cum s-a întâmplat, de fapt, totul.
05.11.2023 | 18:36
Irina Loghin scoasa de pe scena in timpul spectacolului Eu nu am nicio vina Publicul a huiduit
Irina Loghin a fost dată afară de pe scenă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Irina Loghin a fost dată afară de pe scenă, în timpul unui spectacolul susținut recent. Interpreta a povestit cum s-a întâmplat totul și care a fost motivul pentru care s-a ajuns aici.

Irina Loghin a fost scoasă de pe scenă în timpul spectacolului

În urmă cu câteva zile, îndrăgita interpretă de muzică populară a avut parte de o întâmplare foarte neplăcută. Irina Loghin a participat, pe 2 noiembrie, la spectacolul “Ion Macovei – 50 ani de cântec”.

ADVERTISEMENT

Prestația artistei s-a încheiat după numai câteva minute, deoarece prezentatoarea acestui eveniment a rugat-o pe Irina Loghin să părăsească scena. Nu doar cântăreața a fost șocată de acest lucru, ci și cei prezenți la spectacol.

Irina Loghin ar fi trebuit să cânte timp de aproximativ o oră la eveniment, care a avut loc la Iași. După această întâmplare, artista a avut o reacție, spunând că nu are parte prea des de asemenea situații. În plus, oamenii care au venit la spectacol au plătit un bilet, al cărui preț a fost destul de mare.

ADVERTISEMENT

“Eu nu vreau să ia amploare acest conflict. Ce pot să zic? Lumea este așa cum este! Eu nu am nicio vină. Eu m-am dus acolo să fac un program, a fost public plătitor, iar biletul a costat destul de mult.

A intrat, la un moment dat, o cucoană peste mine, nu știu cine era. Toată sala a huiduit-o, să mă dea afară. Mă întâlnesc rar cu asemenea conflicte. Eu cântam și ea a venit și m-a dat, pur și simplu, afară din scenă”, a declarat Irina Loghin pentru Click.ro.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Irina Loghin a fost dată afară

Interpreta a spus că a fost dată afară de pe scenă pentru a cânta, în schimb, niște artiști mai tineri. Cu toate acestea, festivalul nu era destinat publicului tânăr, deoarece oamenii au plătit bilet pentru a le vedea pe ea și pe Sofia Vicoveanca.

“Am înțeles că e de la Radio. Eu știam că prezenta o tânără programul, dar nu a mai fost fata aia drăguță. A intrat ea peste mine, ea voia să lanseze niște tineri acolo.

ADVERTISEMENT

Dar, acolo nu era festival pentru tineri! Lumea plătise să mă vadă pe mine și pe Sofia Vicoveanca! Aveam în contract scris să cânt 50 de minute, chiar o oră.

Ea a intrat după 30 de minute și m-a scos afară. Publicul a huiduit! Până am ajuns la cabină publicul tot striga: Irina, Irina! Am spus publicului că organizarea e proastă și că voi reveni!”, a mai spus solista.

Irina Loghin a fost acuzată de către Doina Baciu, prezentatoarea evenimentului, că i-a jignit pe artiștii tineri în culise. Interpreta de muzică populară a negat acest lucru și a spus că ar fi trebuit să fie lăsată să cânte conform contractului.

ADVERTISEMENT