Life

Irina Petrea, celebra Supernanny, despre suferința care îi marchează viața: „Chiar dacă medicina a evoluat foarte mult…”

Irina Petrea a vorbit despre unul din cele mai intime și dureroase subiecte ale vieții sale. Celebra Supernanny a spus că nu poate să aibă copii.
19.11.2023 | 12:44
Irina Petrea celebra Supernanny despre suferinta care ii marcheaza viata Chiar daca medicina a evoluat foarte mult
Irina Petrea, cunoscută publicului ca Supernanny. Foto: Metropola TV
ADVERTISEMENT

Irina Petrea, cunoscută publicului ca Supernanny, emisiune difuzată în trecut la Prima TV, a vorbit despre una din cele mai mari dureri pe care o poartă în suflet.

Irina Petrea, fosta Supernanny, dezvăluie una din marile sale mâhniri

Invitată în emisiunea „După faptă și răsplată”, prezentată de Cristina Șișcanu la Metropola TV, specialista în psihologie a spus că e deranjată nu pentru că e întrebată dacă are copii, ci pentru modul în care i se cere socoteală că n-au reușit să aducă pe lume un copil.

ADVERTISEMENT

Irina Petrea s-a chinuit destul de mult să devină mamă. A apelat inclusiv la fertilizarea in vitro, însă norocul n-a fost de partea ei.

Cu siguranță renumita psihologă s-ar descurca de minune ca mamă, având în vedere cât de mulți părinți a ajutat cu sfaturile sale, chiar și prin intermediul emisiunii care a făcut-o celebră.

ADVERTISEMENT

Irina a mărturisit că pentru ea este o adevărată înfrângere faptul că n-a putut face copii, poate chiar cea mai mare nerealizare a vieții sale.

„Doare când cineva te întreabă nu dacă ai copii, ci de ce nu ai”

„Nu sunt singura femeie. Sunt o mulțime de femei care nu pot să aibă copii. Nu e ceva ce reușesc, chiar dacă medicina a evoluat foarte mult. Peste medicină mai e Dumnezeu și dacă vrea se poate și la 40 și ceva de ani.

ADVERTISEMENT

Am avut prietene care au rămas în mod natural, pentru prima dată. (…) Faptul că nu am avut copii a fost cea mai mare înfrângere a mea”, a declarat Irina Petrea, Supernanny, la Metropola TV.

În continuare, vedeta tv a spus că felul în care punem anumite întrebări, chiar dacă intenția nu e una rea, poate provoca răni în sufletul celui din fața noastră. În cazul ei, atunci când e întrebată de ce nu are copii i se dărâmă tot Universul.

ADVERTISEMENT

„Doare de fiecare dată când cineva te întreabă nu dacă ai copii, ci de ce nu ai copii. Cred că ar trebui să punem mai rar aceste întrebări care încep cu de ce. Inclusiv în relația cu copiii noștri… De ce s-a bătut cu cutărică? Mai bine îl întrebi ce s-a întâmplat. Așa el va fi descriptiv”, a adăugat Irina Petrea.

 

ADVERTISEMENT