Life

Irina Rimes, cerută în căsătorie de un bărbat misterios: ”S-a pus în genunchi, apoi a scos un inel”. Cum a reacționat vedeta

Irina Rimes, pusă în dificultate de un bărbat îndrăgostit lulea de ea. Cum a reacționat artista atunci când a fost cerută în căsătorie.
21.03.2024 | 15:25
Irina Rimes ceruta in casatorie de un barbat misterios Sa pus in genunchi apoi a scos un inel Cum a reactionat vedeta
Irina Rimes a primit cea mai imporantă întrebare din viața ei. Sursa foto: Freepik, Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Rimes este una dintre cele mai iubite artiste. Vedeta a intrat la inimile publicului din România datorită pieselor sale profunde. Artista și-a pus sufletul pe note muzicale, iar versurile ei au emoționat milioane de ascultători. Pentru ca melodiile sale să atingă corzi sensibile, Irina Rimes a apelat în procesul de creație la propriile experiențe de viață.

Irina Rimes și David Goldcher sunt împreună de 3 ani

De mai bine de trei ani, Irina Rimes și-a găsit sufletul pereche. După mai multe relații care nu s-au încheiat bine, artista a reușit să își găsească partenerul perfect. David Goldcher este cel care o face fericită pe vedetă în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes și francezul se completează perfect, din toate punctele de vedere. Cei doi activează în același domeniu, iar asta îl ajută foarte mult pe plan profesional. Pe plan personal, David a fost mereu alături de Irina și a susținut-o ori de câte ori a fost nevoie.

De obicei, jurata de la Vocea României este destul de discretă și nu dă prea mult din casă. Însă, de data asta, nu a mai ținut secretă relația cu David. Ori de câte ori are ocazia, a vorbit despre cât de minunat este iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes a făcut de multe ori naveta între București și Paris, semn că a fost dispusă să facă anumite sacrificii de dragul iubirii. David Goldcher, la rândul lui, a convins-o că el este alesul. Tocmai din acest motiv, Irina se gândește serios să facă marele pas alături de el.

Jurata de la Vocea României a răspuns negativ unei cereri în căsătorie

Până când David Goldcher va găsi ocazia perfectă să o ceară de soție pe iubita lui, se pare că alți bărbați i-au luat-o înainte. Irina Rimes a povestit că, în urmă cu trei ani, a avut parte de o cerere în căsătorie atipică, din partea unui… necunoscut.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a ajuns acasă, artista a descoperit cu stupoare că era așteptată în fața ușii de către un bărbat misterios. Aceasta era pregătit să facă marele pas, așa că era deja în genunchi, cu inelul de logodnă pregătit.

”Odată, veneam acasă de la un magazin mare, cu sacoșe în mâini. La ușa apartamentului meu văd un băiat îmbrăcat la costum și cu cravată. Avea o inimă din pluș cu paiete, un buchet mare de trandafiri, cu o boxă mică unde pusese ceva de la Coldplay. Pe jos era confetti”. a spus Irina Rimes, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes nu a știut cum să reacționeze, mai ales că se confrunta cu un astfel de eveniment pentru prima dată. Nu s-a simțit deloc confortabil în acea ipostază și s-a văzut nevoită să îl refuze pe fanul îndrăgostit lulea de ea.

”Era acum trei ani. S-a pus în genunchi când am ieșit din lift. A început să citească niște declarații de pe foi, apoi a scos un inel, în fața casei mele, unde trebuie să fie un spațiu securizat. Intri în intimitatea mea și nu e ok să faci asta.”, a mai declarat artista.

ADVERTISEMENT