Life

Irina Shayk și Bradley Cooper s-ar fi împăcat, la trei ani de la despărțire. Cei doi au fost surprinși împreună

Irina Shayk și Bradley Cooper s-ar fi împăcat, după trei ani în care au fost despărțiți. Cei doi au fost surprinși împreună în New York.
10.11.2022 | 23:10
Irina Shayk si Bradley Cooper sar fi impacat la trei ani de la despartire Cei doi au fost surprinsi impreuna
Irina Shayk s-ar fi împăcat cu Bradley Cooper. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Irina Shayk (36 de ani) și Bradley Cooper(47 de ani) au fost surprinși împreună zilele trecute, pe străzile din New York. Cei doi s-au despărțit în 2019, iar acum s-ar fi împăcat.

Irina Shayk s-ar fi împăcat cu Bradley Cooper, la trei ani de la despărțire

Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit în 2019 și au împreună o fiică, Lea, născută în 2017. În perioada pe care au petrecut-o despărțiți, cei doi au menținut o relație amicală de dragul fetiței lor.

ADVERTISEMENT

Se pare că fotomodelul s-a întors în brațele lui Bradley Cooper. Cei doi au fost văzuți recent în timp ce se plimbau pe străzile din New York cu câinii lor și păreau îndrăgostiți unul de celălalt.

De altfel, și anul trecut au fost surprinși plimbându-se împreună în același oraș.

Cei doi au început relația în 2015, dar au apărut în public în calitate de cuplu abia în 2016. Au decis să se despartă în 2019, iar de atunci amândoi au avut alte relații.

ADVERTISEMENT

De când s-au despărțit, în presa americană au apărut diverse speculații despre legăturile pe care Irina Shayk le-ar fi avut, inclusiv cu Kanye West, fostul soț al lui Kim Kardashian. Aceasta a mai avut o relație și cu un negustor de artă, Vito Schnabel.

Bradley Cooper a avut și el o relație cu Huma Abedin, o femeie politician din SUA.

În trecut, Irina Shayk a avut o relație cu renumitul jucător de fotbal Cristiano Ronaldo.

Cei doi nu au confirmat zvonurile despre împăcare

În ultima vreme au apărut diverse speculații cu privire la împăcarea celor doi. Irina Shayk și Bradley Cooper ar fi participat la o petrecere de Halloween alături de fiica lor.

ADVERTISEMENT

Împăcarea oficială s-ar fi produs vara aceasta. În august, Irina Shayk a postat o imagine dintr-o vacanță tropicală în Bahamas, inclusiv una cu Bradley Cooper.

Cei doi nu au confirmat dacă s-au împăcat sau nu. O sursă a declarat pentru People că Irina Shayk “este foarte fericită să petreacă timp cu Bradley” și că “îl iubește foarte mult” pe actorul din A Star is Born.

ADVERTISEMENT

După despărțire, Irinei ar fi început “să-i fie dor” de bărbatul căruia i-a dăruit o fetiță. În plus, vedeta este “foarte mândră” de modul în care ea și actorul s-au înțeles și au crescut-o pe Lea după ce s-au separat.

Mai mult, fotomodelului i-ar plăcea ca ea și Bradley Cooper să formeze din nou un cuplu, după cum a declarat sursa respectivă pentru publicația citată mai sus.

ADVERTISEMENT
Tags: