Life

Irina și Răzvan Fodor au fost nași de botez. Pe cine au creștinat cei doi: “Așa o bucurie enormă”

În acest weekend, Irina și Răzvan Fodor au fost nași de botez. Iată pe cine au creștinat cei doi soți și cum s-au fotografiat.
09.10.2022 | 18:06
Irina si Razvan Fodor au fost nasi de botez Pe cine au crestinat cei doi Asa o bucurie enorma
Irina și Răzvan Fodor au fost nași de botez. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acest weekend a fost unul special pentru Irina și Răzvan Fodor, care au devenit nași de botez pentru o fetiță. Prezentatoarea de la Antena 1 a postat mai multe imagini de la eveniment.

Irina și Răzvan Fodor, nași de botez. Ce a transmis prezentatoarea TV

Cei doi au botezat fetița unor prieteni, iar numele ei este Leea Maria. Prezentatoarea emisiunii America Express a postat câteva imagini de la eveniment, alături de o descriere emoționantă.

ADVERTISEMENT

La botezul micuței a fost prezentă și fiica lui Răzvan și a Irinei Fodor, Diana, în vârstă de 11 ani.

“Așa o bucurie enormă e când prietenii îți devin familie! Să fii sănătoasă și fericită, Leea Maria! E o binecuvântare să îți fim nași!

ADVERTISEMENT

Vă iubim, Andra și Coso!”, a scris Irina Fodor pe Instagram, în dreptul imaginilor alături de soțul și fiica ei.

Irina și Răzvan Fodor botez
Irina și Răzvan Fodor, la botez alături de fiica lor. Sursa foto: Instagram

Cum se înțeleg Irina Fodor și Gina Pistol

Zilele trecute, Irina Fodor a postat o imagine în care apare alături de Gina Pistol, iar internauții au putut vedea care este, de fapt, relația dintre cele două vedete de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a revenit pe micile ecrane după ce a luat o pauză mai lungă pentru a se ocupa de creșterea fiicei sale și a lui Smiley, Josephine.

Blondina a revenit la cârma emisiunii Chefi la cuțite, acolo unde a fost înlocuită de soția lui Răzvan Fodor. Iubita lui Smiley nu a apărut în primele ediții ale show-ului culinar din cauza faptului că era infectată cu coronavirus atunci când au început filmările.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor este și prezentatoarea America Express, la cârma căreia a fost și în sezonul trecut, atunci când încă se numea Asia Express.

Din imaginea postată de Irina Fodor pe Instagram, fanii pot vedea că aceasta se înțelege foarte bine cu Gina Pistol. Nu există nicio urmă de rivalitate între ele, așa cum probabil își imaginau unii internauți.

“Când o seară obișnuită de joi ne aduce întâmplător împreună, se lasă cu mult fun.”, a scris vedeta în descrierea imaginii.

ADVERTISEMENT
Tags: