Life

Irinel Columbeanu și-a lansat a treia carte. Ce proiecte mai pregătește fostul milionar: “Cred că va fi destul de interesant”

Irinel Columbeanu și-a lansat a treia carte din trilogia “Istoriile unui vehement”. Fostul milionar a dezvăluit ce proiecte mai pregătește în viitorul apropiat.
04.06.2022 | 23:05
Irinel Columbeanu sia lansat a treia carte Ce proiecte mai pregateste fostul milionar Cred ca va fi destul de interesant
Irinel Columbeanu și-a lansat a treia carte. Sursa foto: Facebook, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu și-a lansat a treia carte și deja așteaptă să lucreze la cea de-a patra. De asemenea, fostul milionar ar vrea să fie produs un film inspirat din viața sa.

Irinel Columbeanu și-a lansat a treia carte

Fostul soț al Monicăi Gabor a lansat al treilea volum din trilogia sa, care este intitulat “Chintesența”. Acest volum este concentrat asupra fiicei lui Irinel Columbeanu și a fostei soții, Irina.

ADVERTISEMENT

La evenimentul de lansare au fost prezenți apropiați de-ai fostului milionar, dar și fanii și presa.

În cel de-a treilea volum al trilogiei “Istoriile unui vehement”, Irinel Columbeanu vorbește despre fiica sa și despre momentele petrecute împreună.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri deja plănuiește să lanseze cea de-a patra carte și este nerăbdător să înceapă să lucreze la ea. Noua carte va avea același personaj principal și va fi un roman de dragoste, dar și de aventuri.

“Mă simt destul de emoționat și emoțiile vor mai dura până voi afla părerea cititorilor despre primele volume pe care deja le-am lansat, în același timp ard de nerăbdare să mă apuc de a patra carte, care va avea același personaj principal, Ili Colbeanu, care își va continua aventura la Chișinău, în căutarea dragostei, pe care o caută tot Anna și va fi un roman de dragoste, dar și de aventuri, pentru că la Chișinău va da și peste război și peste multe alte aventuri.

ADVERTISEMENT

Totul este în capul meu destul de bine stratificat. Ili va da și peste oligarhi de toate națiile și cred că va fi ceva destul de interesant.”, a declarat Irinel Columbeanu pentru wowbiz.ro.

Irinel Columbeanu se gândește să facă un film despre viața lui

Fostul milionar de la Izvorani se gândește și la apariția unui film despre viața sa. Irinel Columbeanu încă nu a primit oferte în acest sens, fiind conștient că producția unui film este o investiție imensă.

ADVERTISEMENT

“Sigur că m-am gândit și în acest sens, cred că așa ceva se întâmplă de la sine. Deci, aștept inițiativa.

Oricum, producția unui film e o aventură destul de mare și cred că nu se întâmplă niciodată dacă nu face un sens anume pentru cei care investesc în acest lucru.”, a mai declarat Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

Irinel Columbeanu și-a lansat prima carte anul trecut, în noiembrie, intitulată “Ipocrația”, iar al doilea volum, “Apofenia”, a fost lansat în februarie.

ADVERTISEMENT