Life

Irinel Columbeanu, prima reacție după ce a aflat că poate fi executat silit: ”Nu plătesc curent consumat de fantome”

Irinel Columbeanu ar putea fi executat silit pentru curentul cosumat la vila de la Izvorani. Fostul milionar este revoltat că primește facturi la o casă arsă din temelii și face haz de necaz.
01.06.2022 | 11:38
Irinel Columbeanu prima reactie dupa ce a aflat ca poate fi executat silit Nu platesc curent consumat de fantome
Irinel Columbeanu face haz de necaz, după ce s-a trezit cu facturi la energia electrică, la vila arsă de la Izvorani. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu știe ce înseamnă suișurile și coborâșurile din viață. A trăit în ultimii ani cât alții nu au trăit în toată viața lor. A pierdut averea de 150 de milioane de euro, locuiește cu chirie, iar acum se află în pragul unei executări silite, pentru facturile la energie electrică, deși vila sa de la Izvorani a ars din temelii în anul 2020. Fostul soț al Monicăi Gabor a găsit puterea să facă haz de necaz și spune că, probabil, spiritele de la Izvorani sunt cele care consumă curent electric.

Irinel Columbeanu este revoltat că primește facturi de la Enel la o vilă arsă din temelii

Pentru Irinel Colubeanu viața s-a schimbat total de când nu mai e milionar. După ce a pierdut averea și a trecut prin momente dificile, iată că are noi probleme. Instanța a dispus radierea unei firme ce i-a aparținut, pentru care fostul soț al Monicăi Gabor trebuie să achite cheltuielile de judecată.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Irinel este acum în pragul executării silite din cauza faptului că nu a plătit facturile la energie electrică, motiv pentru care furnizorul a solicitat această măsură. Pentru acest dosar nu există încă un termen de judecată.

”Consider că autorii subiectului sunt spiritele de la Izvorani care au pus focul anul trecut, în noaptea de Haloween, care probabil se încălzesc la reșou. Pe fondul liberalizării procedeelor permise furnizorilor de utilități, nu mă mai miră nimic.

ADVERTISEMENT

Cred că numai în România se poate ca o casă nelocuită, care a ars din temelii, și care mai e și debranșată de furnizor de la rețeaua de furnizare a energiei electrice, poate genera facturi de curent electric.

Pentru mine este ceva mistic. Este paradoxal. Nu există niciun suflet care să stea acolo, iar insectele nu consumă curent, decât acele spirite care se încălzesc la reșou, nu există altă explicație. Este o situație comică”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

“Am primit mai multe notificări. Toate se contrazic”

Irinel Columbeanu a ținut să precizeze că a cerut debranșarea de la curentul electric și că nu există un contor la Izvorani. Mai mult, acesta susține că cei de la Enel puteau să afle și din presă că vila în care a locuit a ars din temelii.

Totodată, fostul milionar mai spune că suma datorată la energia electrică diferă în notificările primite de la Enel, dar și de la Intrum, o firmă ce recuperare. Columbeanu spune că a intrat și pe MyEnel, dar și aici apare o altă sumă.

ADVERTISEMENT

”Am primit mai multe notificări. Toate se contrazic. Țin să-mi comunice o altă sumă. Dar acolo, după cum spuneam, nu există niciun suflet care să genereze consum de energie. Poate găsesc vreo explicație. Sunt sume mari, nu le-am plătit. Nu plătesc curent consumat de fantome”a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, Irinel Columbeanu.

Ce sumă datorează Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu dezvăluie factura primită pe e-mail de la Enel. Suma datorată este de 730,12 lei și crede că, în loc să facă apel, în final, o va plăti.

”După cum scrie și pe just.ro în dreptul dosarului 1812/3/2022 de la Tribunalul București, suma este destul de modestă: 730,12 lei.

Probabil că în loc de a face apel o voi plăti… Dacă voi reuși să trec peste aspectul că plătind-o ar semnifica faptul că aș recunoaște veridicitatea unei sume mai mult decât necredibile din punct de vedere al slabei credibilități a împrejurărilor tehnice ale iscării sale”, a mai declarat Irinel Columbeanu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT